Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде да взема сигнал(ток)за задните светлини на ОФБ автомат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде да взема сигнал(ток)за задните светлини на ОФБ автомат.

След няколко неуспешни опита се предадох.
    Монтирана е камера са задно виждане която иска сигнал от светлините да се включва.Не ми си опъват кабели от стопа.Знае ли някой откъде ще е най удобно да взема сигнал.От бушона за заден ход има постоянен ток,от под лоста на автомата също няма успеваемост .От схемата не разбрах нищо.

От: От къде да взема сигнал(ток)за задните светлини на ОФБ автомат.

Първо трябва да определиш плюс или минус иска камерата като сигнал? В тази японско-европейска кола доста неща се управляват по минус! Ако ти трябва плюс, нищо чудно да е по-лесно да пуснеш един кабел от стоповете, отколкото да преровиш цялата инсталация между кутията, компа и бушоните.
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

+ ми трябва.Май ще е по лесно да дръпна кабел но това исках да избегна с безжичната схема.От скоростите няма откъде,днес пробвах.

Коментар

Здрасти , може би има букса за инсталацията на теглича виж това :
        Еди Рангелов : 0885 088 444
        Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Няма инсталация за теглич.Само два външни кабела под купето са за осветление на номера,всичко друго върви в купето под корите.На мен ми трябва сигнала близо до DVD-то.Ще го търсим с някой "алармаджия" те им разбират на жиците..

Коментар

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
            Няма инсталация за теглич.Само два външни кабела под купето са за осветление на номера,всичко друго върви в купето под корите.На мен ми трябва сигнала близо до DVD-то.Ще го търсим с някой "алармаджия" те им разбират на жиците..
            Препоръчвам Тенко 0879581570
            В Бели Брези е.

Коментар

Има инсталация за теглича. Буксата излиза до крика
              МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Ето ти схемите

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fronti_shema_backuplight01.jpg
Прегледи:1
Размер:43.0 КБ
ID:5652170
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:fronti_shema_backuplight02.jpg
Прегледи:1
Размер:80.0 КБ
ID:5652171

Така като гледам можеш да ползваш букса Н-10/11, която се намира някъде около скоростната кутия. Кабелът, който те интересува е червен с жълта маркировка.
                Следващата букса е Н-15, която уви не е отбелязана на схемата, но предполагам е някоя от тези до лявата греда. Кабелът пак е със същата маркировка.

едит: Н-15 на една друга схема изглежда като да е една от 3те букси в основата на шофьорската колона от прикачената картинка.

п.с. Цветя и бонбони не пия!
                Последно редактирано от _kalata_; 01-04-15, 09:37.

Коментар

Много Благодаря ще ми свърши чудесна работа.

Коментар

Най после имам работеща камера благодарение на схемите на _kalata_.Взех сигнал от Н15 и стана екстра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X