Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята фронтера-проблеми и решения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моята фронтера-проблеми и решения

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Трябвало е да вземеш черната каяба-Exel-G и щеше да имаш друго мнение.Лично на мен монрото не ми харесва-много подрипа дръндзела ,все пак вашите са дълги,а мойто-късо.
    Абе не знам, нo Gas-A-Just ги даваха "IncreasedHandling/Performance", а Exel-G OriginalRide Quality и затова си взех Gas-A-Just....
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Пенчо,сигурно са джипови,аз лека кола не мога да си представя с такива гуми А/Т са ,което навярно подсказва,че не стават за лека. Някаква цена на гас а джъст и ексел г някой може ли да сподели ?
      Иначе утре ще ги пусна на 2 да видим разлика

Гледах днес задния диф...то големи железа отдолу,голямо нещо,ако се разтопи задния кардан и диф,сигурно ще е колкото цялата нива.Огромни железа
      Последно редактирано от feikot; 26-02-15, 18:59.
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
        Пенчо,сигурно са джипови,аз лека кола не мога да си представя с такива гуми А/Т са ,което навярно подсказва,че не стават за лека. Някаква цена на гас а джъст и ексел г някой може ли да сподели ?

Гледах днес задния диф...то големи железа отдолу,голямо нещо,ако се разтопи задния кардан и диф,сигурно ще е колкото цялата нива.Огромни железа
        Пусни ги на 1.8. и прочети какво им пише на борда. Какви са пластовете на каркаса и протектора./найлон...стомана.../ и колко.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Пусни ги на 1.8..
          1.8 малко ми се вижда!Не е ли по добре да са си на 2.0?Казвам го предвид на това че моита я карам на 2 и пак понякога на ръб бая се мачка (особено като катеря някой тротоар).
          А на 2,5 наистина се държи като каруца!Така че колега feikot спусни ги първо и виж как се държи!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Моята ОФА ДБ я дават ненатоварена на 4-те гуми 1.7 - аз я карам на 1.8. Не е малко. 2.5 на 4-те гуми е ужасно - това от личен опит.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Взимай адвенчърите без да мислиш. От 10 години почти карам 3-та фронтера и това са най-добрите амортисьори. Цената е съвсем приемлива с оглед че няма да ги смениш докато е твоя
              no signature no problems

Коментар

Кои адвенчъри,защото така и никой не ми каза защо едните са 200 лв. другите 90. Предполагам тия от 90 да взимам Този плафон,който е по средата на тавана не ми свети като се отвори врата,само стъкълцето ли се сваля или целия плафон да сменя крушката.Навярно с отвертка в страните ?

И докато сменя радиаторчето имам едно питане,ако е пуснато на студено максимум,има ли клапан или кранче,което спира притока на охлаждаща течност към радиаторчето,поне да не тече ?
                Последно редактирано от feikot; 26-02-15, 23:20.
                feikot@abv.bg
                Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

И докато сменя радиаторчето имам едно питане,ако е пуснато на студено максимум,има ли клапан или кранче,което спира притока на охлаждаща течност към радиаторчето,поне да не тече ?
                  Не няма!Просто се прави баипас!Вадиш входящия и изходящия маркучи на парното, слагаш една тръбичка посредата и стягаш със скоби докато си оправиш радиаторчето!
                  Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                  LZ1NES

Коментар

И два пъти ще сваля таблото? Не, че е кой знае каква играчка, ма аз лично бих си го спестил.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Ясно,значи ще трябва да се сваля...а нещо май не ми се захваща точно заради сглобяването после да не скърца или зее някоя фуга,защото сега е съвършено плътно и не се чува.Уф
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        И два пъти ще сваля таблото? Не, че е кой знае каква играчка, ма аз лично бих си го спестил.
                        Мите това не го разбрах!?Защо да сваля 2 пъти таблото?Баипаса се прави в моторния отсек!Поне аз там го бях направил докато се разправях с мойто!Така ще върти без радиаторчето и няма да тече!
                        Вярно че аз го бях направил за ден но............ми свърши работа докато ми трябваше джипа!
                        LZ1NES

Коментар

Е нали щял да прави радиаторчето? Под правене аз разбирам сваляне и носене на ремонт. Ако щото ако не тече и няма да го ремонтира, а направо ще слага ново, упражнението с байпаса е излишно.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Е нали щял да прави радиаторчето? Под правене аз разбирам сваляне и носене на ремонт....
                            Аааа да!Аз казвам какво да направи за сега да не му тече течност при пасажерското място, до колкото разбрах последно това пита "И докато сменя радиаторчето имам едно питане,ако е пуснато на студено максимум,има ли клапан или кранче,което спира притока на охлаждаща течност към радиаторчето,поне да не тече ?" а че трябва да го разглоби това е неизбежно но поне да не тече вътре!
                            LZ1NES

Коментар

Колегата feikot май чете между редовете и темите , преди 2 дни писах какво да прави а не да му обясняваме едно и също в различни теми : http://www.offroad-bulgaria.com/show...87#post2710287

Коментар

Да Павка, и аз съм на път да му затворя темата, щото явно няма време да чете и смята за всяко нещо да му се обръща персонално внимание и да се да дава отговор на всеки въпрос
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X