Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОФБ комфорт модул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ОФБ комфорт модул

Здравейте, има ли ОФБ нещо подобно на комфорт модул?
    Тъй като афтър маркет алармата ми се сговняся, а пък не ми работят и заводските дистанционни към ключовете, от известно време отварям/затварям с ключ. Забелязах, че заключването/отключването командва и плафона, та явно има връзка през някакъв модул. Зачудих се дали пък няма и нещо като комфорт модул, който да командва прозорците?

От: ОФБ комфорт модул

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
    Здравейте, има ли ОФБ нещо подобно на комфорт модул?
    Тъй като афтър маркет алармата ми се сговняся, а пък не ми работят и заводските дистанционни към ключовете, от известно време отварям/затварям с ключ. Забелязах, че заключването/отключването командва и плафона, та явно има връзка през някакъв модул. Зачудих се дали пък няма и нещо като комфорт модул, който да командва прозорците?
    няма.
    Най-евтиния и лесен вариант е една българска аларама примерно МАК и модул за прозорците, макс 100 лв. всичко....
    no signature no problems

Коментар

Ясно.
      Честно казано нито ми трябва, нито съм се засилил да слагам такова чудо. Просто ми беше чудно дали няма някоя "скрита" екстра дето да не съм намерил .

Така, а сега друг въпрос - да знаете някой да "записва" заводски дистанционни в компютъра? Незнайно защо и двата ми ключа не искат да отключват/заключват.

Коментар

Батерии като за начало,после обучение и чак след това търси презаписване.

Коментар

Не са батериите. И двете дистанционни са ревизирани, сменени са им батериите и ги ловя на радиостанциата ( демек излъчват ).

Коментар

Имаше начин за обучение - даваш контакт,натискаш и задържаш единия бутон. Диода трябва да мига. Не помня точно,но мисля е беще бутона за отключване. Ако не стане пробвай с другия бутон.

Коментар

Утре ще пробвам и ще пиша

Коментар

Има модул за централното и вградената аларма , въпроса за алармата е дали и е програмирана да работи или и е забранено.
                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
                  Имаше начин за обучение - даваш контакт,натискаш и задържаш единия бутон. Диода трябва да мига. Не помня точно,но мисля е беще бутона за отключване. Ако не стане пробвай с другия бутон.
                  Мерси много. Това сработи и сега си имам два работещи ключа

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
                  Има модул за централното и вградената аларма , въпроса за алармата е дали и е програмирана да работи или и е забранено.

Тъпото е, че застрахователите искат задължително допълнителна аларма ( поне за нашите коли ), иначе предполагам е чудесна опция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X