Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мигачите на ОФ 2.5 тди дълга база!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с мигачите на ОФ 2.5 тди дълга база!

Преди три дни ми изгоря бушона за мигачите.Смених го сутринта и тръгнах на работа,но после пак изгоря.Позасилих го малко,но нейсе.Свалих пакетчето да го поогледам.На капачето е нарисувано и клаксона и задна скорост.Тогава разбрах ,че и те не работят.В същото време мигачите мигат от алармата и от аварийните без проблем.Някой може ли да ме насочи накъде да погледна или да ми прати схема?Благодаря предварително!

От: Проблем с мигачите на ОФ 2.5 тди дълга база!

Първо локализирай причината за изгаряне на бушона.След като сложиш нов бушон,веднага ли гори или след като включиш някой от трите консуматора?Така постепенно евентуално може да стигнеш до истината.

Коментар

От: Проблем с мигачите на ОФ 2.5 тди дълга база!

Здрасти колега по принцип може да погледнеш снопа със кабели който върви от ляво от купето към левият фар и минава под радиатора.Аз имах проблем един от тези кабели от снопа даваше на късо и джипа гаснеше.На мой приятел същия сноп минавал точно над болчето което държи казанчето за вода на чистачките,и там търкало и се протрило и когато включваше задна му даваше на късо.Може и да не е проблема там но просто споделям моя проблем,дано съм бил полесен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X