Колеги, имам един въпрос. Надран ми е десния диск на спирачките. Знае ли някой къде мога да ида да ми ги шлайфат. Чувал съм че с шлайфане ставал номера. Че не ми се сменят дискове залудо. Идеи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Надрани дискове на спирачки
Свий
X
-
До: Надрани дискове на спирачки
Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнениеКолеги, имам един въпрос. Надран ми е десния диск на спирачките. Знае ли някой къде мога да ида да ми ги шлайфат. Чувал съм че с шлайфане ставал номера. Че не ми се сменят дискове залудо. Идеи?
-
специално спирачните дискове не са от скъпите части...
аз така "икономисах" да сменя едни задни дискове /не бяха надрани, но доста изпосени/, смених само накладките, но едната задра и сега пак са за смяна... само дето похабих един комплект накладки...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Дисковете за Фронтера А са по 60-80 лв. престъргването едва ли ще е под 50 % от тая цена, а при положение че са надрани има много голяма вероятност и да са криви, такаче по-добре смяна.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение...а при положение че са надрани има много голяма вероятност и да са криви, такаче по-добре смяна.
Коментар
-
Престъргването на спирачен диск е доста деликатна работа!Аз знам само за един човек който можеше да престърже диск и след това колата да няма проблеми.Казах можеше защото човека вече е пенсионер и не работи.Доста хора са минали през сервиза на бащата (докато работех при него) и са стъргали дискове, част от тях си останаха доволни друга част от тях си купиха дискове след това а една 3-та част си махна колите простоТа мисалта ми е не се занимаваи с глупости "ЕВТИНОТО ПОЧТИ ВИНАГИ ИЗЛИЗА ПО СКЪПО" вземи си едни нови дискове да ти е мирна главата
Рак, мерак и простак не се лекуват!!!
Коментар
-
-
Без да обиждам стругарската професия,повечето са тикви.Ако престъргваш имай предвид,че като се центрова диска на струга се пристъргва от двете страни БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ И ЦЕНТРОВА ОТНОВО за втора страна.В противен случай ще бият при спиране и ще купиш нови.Казвам лични наблюдения за друга моя кола.Видиш ли да зачисти едната страна и да го сваля да прави втората-удуши го.Или питай предварително какво смятат да правят.
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнениеМерси. Май ще взема да ги сменя тия дискове, стига да намеря нови... аз се надявах да е по лесно.... а то толкова сложнотия, че е по добре направо нови.
мерси на всички
Продават само накладки, дискове и съединители, и когато не знаят какво продават дават много добри ценитам гледах дискове по 65 лв. мисля беше преди 8 месеца.
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от горския Преглед на мнениеДо колегата"Фанатик".Къде мога да купа предни дискове за ФронтераА по 60-80 лв,в магазина в Ст.Загора ми ги предложиха за 640 лв. двата?"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар