Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надрани дискове на спирачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надрани дискове на спирачки

Колеги, имам един въпрос. Надран ми е десния диск на спирачките. Знае ли някой къде мога да ида да ми ги шлайфат. Чувал съм че с шлайфане ставал номера. Че не ми се сменят дискове залудо. Идеи?

До: Надрани дискове на спирачки

Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнение
    Колеги, имам един въпрос. Надран ми е десния диск на спирачките. Знае ли някой къде мога да ида да ми ги шлайфат. Чувал съм че с шлайфане ставал номера. Че не ми се сменят дискове залудо. Идеи?
    Не бих казал, че подмяната на дискове е "за лудо", но ако финансите са от такова значение, по-добре престъргайте и двата диска. Разберете, че освен ако не говорим за съзтезателни цели (където е важно да изкара И това съзтезание) няма такова помятие като смяна на един спирачен диск, един амортисьор, едно каре, една гума и т.н.

Коментар

Неее, то ясно че няма да е само единия - и двата мисля да ги поостържа. Надявам се да стане. Финасите винаги са от значение, щото.... нали се сещаш че ако всичко дето е за смяна се смени в един момент .... бюджета ще се издъни яко

Коментар

специално спирачните дискове не са от скъпите части...
        аз така "икономисах" да сменя едни задни дискове /не бяха надрани, но доста изпосени/, смених само накладките, но едната задра и сега пак са за смяна... само дето похабих един комплект накладки...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Дисковете за Фронтера А са по 60-80 лв. престъргването едва ли ще е под 50 % от тая цена, а при положение че са надрани има много голяма вероятност и да са криви, такаче по-добре смяна.
          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
            ...а при положение че са надрани има много голяма вероятност и да са криви, такаче по-добре смяна.
            +1.

Коментар

Престъргването на спирачен диск е доста деликатна работа!Аз знам само за един човек който можеше да престърже диск и след това колата да няма проблеми.Казах можеше защото човека вече е пенсионер и не работи.Доста хора са минали през сервиза на бащата (докато работех при него) и са стъргали дискове, част от тях си останаха доволни друга част от тях си купиха дискове след това а една 3-та част си махна колите простоТа мисалта ми е не се занимаваи с глупости "ЕВТИНОТО ПОЧТИ ВИНАГИ ИЗЛИЗА ПО СКЪПО" вземи си едни нови дискове да ти е мирна главата
              Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=11844

Коментар

Без да обиждам стругарската професия,повечето са тикви.Ако престъргваш имай предвид,че като се центрова диска на струга се пристъргва от двете страни БЕЗ ДА СЕ СВАЛЯ И ЦЕНТРОВА ОТНОВО за втора страна.В противен случай ще бият при спиране и ще купиш нови.Казвам лични наблюдения за друга моя кола.Видиш ли да зачисти едната страна и да го сваля да прави втората-удуши го.Или питай предварително какво смятат да правят.
                  Успех!

Коментар

Мерси. Май ще взема да ги сменя тия дискове, стига да намеря нови... аз се надявах да е по лесно.... а то толкова сложнотия, че е по добре направо нови.
                    мерси на всички

Коментар

Някъде по К. Величков (около метрото май) ги престъргваха без демонтаж. Мисля че имаше тема по въпроса ....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнение
                        Мерси. Май ще взема да ги сменя тия дискове, стига да намеря нови... аз се надявах да е по лесно.... а то толкова сложнотия, че е по добре направо нови.
                        мерси на всички
                        Мога да ти кажа къде има чудни дискове "американски" за Исузу амиго ама ги продават за фронтера. На ул. Дойран в кв. Красно село, като тръгнеш от бул. Гоце Делчев посока красно село завиваш на Дойран наляво стигаш един светофар на него завиваш в дясно и дебнеш за магазинчето, то е в един блок на ъгъла, червено е на цвят.
                        Продават само накладки, дискове и съединители, и когато не знаят какво продават дават много добри цени там гледах дискове по 65 лв. мисля беше преди 8 месеца.
                        no signature no problems

Коментар

Благодаря. Ще мина да видя какво е положението там. Сещам се къде е светофара, магазинчето ще го открия. Аз мислех в Дружба да ходя - в тия високите блокове... ама още не ми е останало време...

Коментар

До колегата"Фанатик".Къде мога да купа предни дискове за ФронтераА по 60-80лв,в магазина в Ст.Загорами ги предложиха за 640лв двата?

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
                              До колегата"Фанатик".Къде мога да купа предни дискове за ФронтераА по 60-80 лв,в магазина в Ст.Загора ми ги предложиха за 640 лв. двата?
                              Хихи, бе вие в Ст. Загора пушки нямате ли...!? Тия май се опитват да конкурират Булвария ...След малко ще мина покрай магазинчето, за което пише Фанатик по-горе, и ще видя има ли дискове.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X