Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с лоста за чистачките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с лоста за чистачките

Здравейте колеги, за много години на всички.

Имам проблем с лоста за чистачките, по скоро с пръскалките на предното стъкло, не сработват винаги, установих че като го размърдам малко и започва да пръска но после пак, когато си иска. Чистачките си тръгват и работят без проблем само пръскалките не сработват винаги. Не е от помпата за вода а от самото лостче на волана. Въпроса е някой друг имал ли е проблема и може ли да се отстрани, за да знам да го разглобявам ли или направо да търся от някоя морга друго цяло лостче (ако някой има за продаване да казва)? Съответно и от кои модели става?

Фронтерката е КБА 2.0 97год. (от тези с по-новото табло и на пружини отзад)

Поздрави

От: Проблем с лоста за чистачките

Напръскай обилно карантията около него (лоста) с нещо за почистване на контакти.
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Разглабяш, почистваш пластинките, смазваш леко триещите се елементи (без да клепаш токопроводимите) и сглобяваш.
      ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

При мен беше същото.Решението:размених кабелите на двете помпи/задна и предни пръскалки/.Пускам чистачките и връцкам лостчето за задната пръскалка,и почва да пръска отпред.Опитвах с почистване ,не става всичко е капсаловано.
        ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Прав е колегата, всичко е капсуловано около волана. Послушах съвета му и аз размених временно местата на буксите на двете помпи на казанчето, а лятото ще търся някакво друго решение.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X