Здравейте имам двигател от опел 2.0 115 ,дали пасва скоростна кутия от фронтера.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
скоростна кутия от фронтера
Свий
X
-
От: скоростна куритя от фронтера
Първоначално публикуван от n.power Преглед на мнениеЗдравейте имам двигател от опел 2.0 115 ,дали пасва скоростна кутия от фронтера.ОФА КБ X20SE + метан
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеЗависи каква е кутията. И VladimCho защо така категорично? Твоята фронтера с какъв двигател е??
ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Имам Сузуки витара къса база 93 г. с опелов 2.0 115 двигател и раздатка от лазка, но виЕ като глутница чакали, затово ме интересува дали има някаква възможност да се присади кутия от фронтера. Дали съвпадат болтове,опашка и т.н. .
Коментар
-
Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнениеСега е мой ред да попитам- какво е "лазка"? Иначе кутия от фронтера А къса база пасва на тоя мотор.Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар