Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор с капачка, или без?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Радиатор с капачка, или без?

Материала от който е направен радиатора е много по близо до гетинакс от колкото до пластмаса,след силно нагряване се овъглява а не се топи....Сигурно съм го правил.......Спирам да ръся мозък.
    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Има начин да се залепи читаво, макар и за джипка да са малко под въпрос. Подобно на това, което предложи Ясен - допълнителна планка, плътно лягаща на мястото на счупеното краче, със съответния силикон. Важното е да се укрепи яко през металната основа на радиатора и силикона да остане на тънък слой на голяма площ, без механично натоварване. Не знам дали го обяснявам разбираемо .... иначе става, но си е играчка.
      Ако радиатора е какъвто си мисля, с топене не става, само с лепило - също.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

С лепене не бих се занимавал... При сериозни температурни разширения и сгъвания на материала и вибрации не бих разчитал на подобна лепенка... Не знам дали някой е успял да залепи читаво разширително казанче, пък камо ли пластмасов корпус на радиаор. Ако е строшено само пластмасовото краче без да имаш теч можеш да го заместиш с нещо тип направи си сам. Ако имаш теч обаче моят съвет е да си търсиш нов радиатор. Вариантите в ebay.co.uk не са малко, както и у нас според парите, които си склонен да отделиш.
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
          С лепене не бих се занимавал... При сериозни температурни разширения и сгъвания на материала и вибрации не бих разчитал на подобна лепенка... Не знам дали някой е успял да залепи читаво разширително казанче, пък камо ли пластмасов корпус на радиаор.
          Да, ама много сме опитвали...
          сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
          dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Закарай го при радияторджияата в бившия гараж на такситата -Земляне.Ще ти направи ново алуминиево казанче.

Коментар

А защо не ,разпробиване и направа на резба ,гумен уплътнител и степенчата шпилка(примерно) да пасне на захвата долу.
              РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнение
                А защо не ,разпробиване и направа на резба ,гумен уплътнител и степенчата шпилка(примерно) да пасне на захвата долу.
                Ако свалиш казанчето има и по-добри начини. Ако не го свалиш ти трябват много дълги и тънки пръсти.

Коментар

Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнение
                  Kолега, този метод не го разбрах - би ли пояснил?
                  В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Аз доколкото разбрах ,счупването е отдолу при закрепването ,та затова.
                    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X