Здравейте,колеги гръмна ми маркуча за водата този от ляво с многото извивки и не мога да го намеря,някой знае ли къде може да се намери?Фронтера 2.4 91 година.Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за маркуч на фронтера 2.4 91 година
Свий
X
-
От: Помощ за маркуч на фронтера 2.4 91 година
Колегата е прав ,приспособявай!Иначе втора употреба,нов абсурд ,дори да има цената на водните съединения е убийствена!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Ако имаш път към София, на "Симеон" има магазин който продават всякакви видове водни маркучи и съединения само това продават, единствено трябва задължително да си носиш оригиналния си маркуч за сравнение и ще ти намерят подобен който да ти пасне.
Коментар
-
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениеБлагодаря,колеги,ако някой предлага или знае къде има втора употреба такъв много ще ми помогне.ОФА КБ X20SE + метан
Коментар
-
Аз бях в такава ситуация ,само че с маркуч за хидравликата,нямах време за рециклиране и попаднах в автогробище със същата Фронтера като мойта,та си свалих всички маркучи по мотора на символична цена от 30 лв.Паднат ли ти ,купувай всичко !Яд ме е ,че нямах време да се върна за хидравличната помпа срещу 40лв.барабар с паразитен хебел-още ме е яд,а Фронтерата вече я няма!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Ето малко материал по темата http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post2596952 пост 1619ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар