Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за маркуч на фронтера 2.4 91 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за маркуч на фронтера 2.4 91 година

Здравейте,колеги гръмна ми маркуча за водата този от ляво с многото извивки и не мога да го намеря,някой знае ли къде може да се намери?Фронтера 2.4 91 година.Предварително благодаря.

От: Помощ за маркуч на фронтера 2.4 91 година

Втора употреба, или си правиш сам от два нови маркуча с подходящите свивки и диаметър със снадка между двата... Нови не се произвеждат.
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Колегата е прав ,приспособявай!Иначе втора употреба,нов абсурд ,дори да има цената на водните съединения е убийствена!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ако имаш път към София, на "Симеон" има магазин който продават всякакви видове водни маркучи и съединения само това продават, единствено трябва задължително да си носиш оригиналния си маркуч за сравнение и ще ти намерят подобен който да ти пасне.

Коментар

Благодаря,колеги,ако някой предлага или знае къде има втора употреба такъв много ще ми помогне.

Коментар

И на Ботевградско при "ПАПЕ" също има много и различни маркучи за водни съединения, но са нови.
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
              Благодаря,колеги,ако някой предлага или знае къде има втора употреба такъв много ще ми помогне.
              Започваш да ровиш из обявите тук и разни други всевъзможни сайтове. По автоморги според мен само ще си загубиш времето стига някой да не ти докладва за току що докарана за разкостване фронти, като твоята.
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Аз бях в такава ситуация ,само че с маркуч за хидравликата,нямах време за рециклиране и попаднах в автогробище със същата Фронтера като мойта,та си свалих всички маркучи по мотора на символична цена от 30 лв.Паднат ли ти ,купувай всичко !Яд ме е ,че нямах време да се върна за хидравличната помпа срещу 40лв.барабар с паразитен хебел-още ме е яд,а Фронтерата вече я няма!
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ето малко материал по темата http://www.offroad-bulgaria.com/show...52#post2596952 пост 1619
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X