Здравейте може и някъде да го пише,но аз не можах да намеря информация, колко най големи гуми могат да се хванат на Frontera B дълга база само с боди лифт от 5-7 см?Джантите са 16-ки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Frontera B въпрос за гуми
Свий
X
-
От: Frontera B въпрос за гуми
Колеги,тъй като съм карал само късата база,ме интересува има ли разлика в дължината на мостовете м/у късата и дългата база?Питам,защото преди време купих оригинални алуминиеви джанти 16'' от дълга база и като ги монтирах се оказа, че стоят много навътре.Едно,че е грозно,но имам чувство,че е по-нестабилна джипката.Вярно,че ЕТ-то е плюсово но гледам,че на ДБ стоят добре.В тази връзка,ако някой разполага с някакви джанти,стига да са минусови и има желание да ги заменим,моля да пише.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi 1981 Преглед на мнениеЗдравейте,мисля да купувам нови гуми,интересува ме влизат ли 31ци на фронтера б 2000г без да се повдига или премахва нещо по колата.Напред и нагоре
Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
-
Аз пък си мисля, че ще е сложна задача - аз съм с 30" (245/75х16) и с натегнати торсиони си закачат лекичко в калобраните и минава на милимунди от тенекията, а ти говориш за още 1.27 см...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеАз пък си мисля, че ще е сложна задача - аз съм с 30" (245/75х16) и с натегнати торсиони си закачат лекичко в калобраните и минава на милимунди от тенекията, а ти говориш за още 1.27 см...
п.п Аз преди да купя по големи гуми мерих почти цяла седмица различни размери.Напред и нагоре
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
-
Ти не се ли заигра и с бодилифтове и 32"(265/75Х16) ала-бала...? Иначе моите ги смятам с не'кви онлайн калкулатори и излизат 30'... не, че аз скоро няма да цъфна 32" де...В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеТи не се ли заигра и с бодилифтове и 32"(265/75Х16) ала-бала...? Иначе моите ги смятам с не'кви онлайн калкулатори и излизат 30'... не, че аз скоро няма да цъфна 32" де...
Напред и нагоре
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
-
Само да вметна:
когато гумите са означени по американските мерки: 31", 32", 33" реалните размери са до 1 инч по-малки:
Примерно BFG AT 31" са 30.7", BFG MT 31" са 30.8", Kumho Road Venture MT 33" са 32.3".
Т.е. 30,5" (245/75х16) са си 31".Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Е, какво толкова си се омотал - 245/75 R16 Влизат само с натягане на торсионите. От тях нагоре вече се изискват по-сериозни манипулации - "подрязване", боди лифт.....В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар