Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв фронтера А без климатик?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв фронтера А без климатик?

Здравейте,

Интересува ме фронтера преди 1999, къса база. Кои години има без климатик или с какъв двигател?

От: Какъв фронтера А без климатик?

Здравей колега, какво искаш да разбереш, че не става ясно! Има от всички модификации с и без клима...
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

ОФА без климатик

Здравейте,

Искам да попитам кои ОФА са без климатик - коя година или с какъв двигател?

(Предната тема се изгуби май.)

Коментар

От: ОФА без климатик

Първоначално публикуван от flaaa Преглед на мнение
        Здравейте,

Искам да попитам кои ОФА са без климатик - коя година или с какъв двигател?

(Предната тема се изгуби май.)
        За моят модел съм сигурен , че заводски са без климатик : ОФА КБ , с мотор C20NE. Е , конкретно моята има - слаган е допълнително от "първия собственик" в жабарско .... за което съм му благодарен .... Всъщност , извън темата съм му благодарен и за друго : поддържана е напук на легендите за италианската мурдарщина.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

ОФА КБ 2.0 бензин,двиг.C20NE,внос от Швейцария.Повечето автомобили,внос от Италия са с климатик,докато тези от Германия и особено от Швейцари са сравнително с по-малък процент климатици.

Коментар

Първоначално публикуван от tomil Преглед на мнение
            ОФА КБ 2.0 бензин,двиг.C20NE,внос от Швейцария.Повечето автомобили,внос от Италия са с климатик,докато тези от Германия и особено от Швейцари са сравнително с по-малък процент климатици.
            Тези са монтирани допълнително (както споменах за моята). Аз в манюъла никъде не съм срещнал наличие на заводски монтиран климатик за този модел.
            А предполагам , че колегата пита именно за оригинален заводски монтаж .... което пък (ако е така ) ми е любопитно защо му е ?!
            Последно редактирано от Vlado_Ts; 27-08-14, 10:02.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ама какво като вземе с климатик,да не го пуска просто.Еййй недоумявам просто.

Коментар

Благодаря за отговорите.
                Да, за заводски питам. Не знаех, че може и отделно да се монтират.
                Исках да разбера, дали определени модели (или двигатели) вървят с климатик. Явно не. (Освен по признак "държави".)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X