Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с LCD дисплей на Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с LCD дисплей на Фронтера Б

Здравейте, преди няколко дена си взех Фронтерата от един "майстор", който ми оправяше ел. стъклото на пасажерската врата. След като се качих и забелязах, че на LCD дисплея светят абсолютно всички диодчета. Той ми каза, че нищо не бил пипал по него. От какво може да се е получило това? Как да пробвам да го рестартирам, за да може да се оправи или поне да ми кажете къде да го закарам да ми го оправят. Ще кача и снимка да видите за какво става дума до утре.

От: Проблем с LCD дисплей на Фронтера Б

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:display.jpg
Прегледи:1
Размер:54.4 КБ
ID:5604759
    Това свети постоянно. Ще съм много благодарен на някой ако каже как мога да го оправя.

Коментар

Свали пластмасовата кора пред дисплея ,извади дисплея внимателно и откачи буксата отзад от него . Буксата се откача като повечето в този автомобил букси с издърпване на шейната отстрани ,остави го около 20 секунди включи и виж дали е нормално всичко .Моят дисплей изглеждаше по същия начин и след тази процедура се оправи ,незнам дали ,ще има ефект при теб , но опитай . Успех
      Напред и нагоре
      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
      0886769809-Юлиян
      kiko00@abv.bg

Коментар

Колега сега точно пробвах това, но резултатът е същия - пак си свети всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X