Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможен проблем с автоматичен хъб?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възможен проблем с автоматичен хъб?

В тоя ред на мисли... какъв е шансът да се прецакат не зъбите на хъба, а на карето?
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Така ...... След известни проби със сваляне почистване гресиране и т.н. левия ми хъб ,най после взе да изключва ,но явно наистина е за подмяна защото като връщам назад с включени и бавни в калта в гората започва да щрака.
      РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнение
        Така ...... След известни проби със сваляне почистване гресиране и т.н. левия ми хъб ,най после взе да изключва ,но явно наистина е за подмяна защото като връщам назад с включени и бавни в калта в гората започва да щрака.
        Предполагам че не си сложил много грес, най-хубаво ще е с диференциално масло, така особено през зимата и при минусови температури ще ти се включват и изключват по-лесно автоматите.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
          То е като да направиш блокаж на деферинциал със заварка!Просто си карай хъба зецепен,автоматичен ,ръчен все тая!
          Не съм сигурен дали имаш предвид "постоянно принудително зацепване на автоматични хъбове". Но тъй като това живо ме интересува макар и не съвсем по темата (за постоянно но не принудиелно зацепване на автоматичен хъб), ако някой го е правил, моля да каже как става. Моите засега се отказах да ги отварям втори път, понеже спряха да изчаткват на мястото където си правеха това от години. След стръмната отсечка спирам, освобождавам двойното, връщам назад и чувам и двата да изключват (т.е. не са спрели да чаткат щото не са включени). Като че ли се пооправиха (то нищо на тоя свят само не се оправя ама ...). Но ако все пак се наложи да ги отворя, искам да съм подготвен и с варианта за постоянното зацепване.
          ОФБ ДБ X22SE
          Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.

Коментар

никой нищо не каза за прословутите лагерчета, които фиксират полуоската, а о тях много често прещракват хъбовете. ако луфта е от тях и 10 шайби да сложиш все ще щрака или няма да изключва.

Коментар

Благодарение на колега от форума се сдобих с хъбове вета употреба и най накрая проблемите там свършиха.Няма щракане и т.н.
              РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

радвам се че свършиха работа, стояха повече от 7 години в гаража....
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  радвам се че свършиха работа, стояха повече от 7 години в гаража....
                  ... 7 години , а аз се чудех защо не успях да продам моите автомати до ниво почти подарък ,все пак си е нормално да си търси човек ръчни, та ако му потрябва на някой все пак автомати може да ми драсне лс, па ако трябва и аз ще чакам 7 години да отлежават в мазето

Коментар

Е има малка разлика Павка, аз моите не ги бях пуснал за продажба
                    no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X