Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радио Car400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радио Car400

Здравейте,
    не мога данамеря кода за радиото на фронтерата. Ако може някой да ми помогне...
    Прикачени файлове

От: Радио Car400

Преди имах такова радио с код но на друга кола, към радиото върви едно жълто картонче с кода, обикновено картончето е прикрепено към сервизната книжка или към документи на колата, погледнете хубаво или се обадете на предишния собственик, няма начин да не ти кажат кода, инак в на-лошия случай в сервиз за радиотехника и ще ти го разкодират, ще ти искат серийния номер на шасито на самия Car400, имат програма с която ще ти калкулират кода, ето снимка какво преставлява

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:025900767.jpg
Прегледи:1
Размер:8.5 КБ
ID:5592122
    Последно редактирано от Еделвайс; 06-06-14, 20:39. Причина: Пояснение

Коментар

Има код калкулатори за този модел из интернет - програмка в която пишеш серийния номер на касетофона и тя ти генерира код.. Гугъл показа това - http://www.wlwu.co.uk/?p=66 Търсиш Philips car 400

Коментар

Ако колата е била вече в България и са и сваляли акумулатора, възможно е кодът да е бил разбит и да е написан на касетофона на капака. Пак казвам, възможно е.

Коментар

Колата е купувана от автокъща. Проверил съм документите, даже няма и картонче на което е записан кодът. Това на снимките ли е серийният номер на радиото, ако не е, кажете ми как да сваля касетофона

Коментар

Или пък звънни в Опел, кажи им VIN номера (ако трябва се разходи до там) - би трябвало да ти го дадат кода (на мен са ми го давали)...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

С две парчета кабел от мостовак сгънат на п бъркаш в 2 дупки от страни и натискаш едновременно от двете страни . По този начин освобождаваш зъбчетата и касетофона излиза . Може и в някой радио сервиз .

Коментар

Да, за свалянето Серж е прав - развиват се с малко шестограмче четирите болтчета в ъглите (те са само да запушват дупкит) , и бъркаш там...
                Излиза трудно, така, че се запаси с плоски подходящи инструменти и парцалчета - да не ожулиш интериора...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X