Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голяма консумация на ток!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голяма консумация на ток!

Здравейте,
    Имам въпрос относно консумацията на ток при изключен двигател,защото днес слизам и немога да запаля!Меря консумация 0,65А. което ми се струва доста?Благодаря за помощта!
    Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

От: Голяма консумация на ток!

Започваш да изключваш аларма и радио и виждаш, как се променя консумацията. А иначе нормалната консумация ако въобще може да има такава е 30-40mA
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Благодаря,за информацията!

Коментар

При мен със същия мотор понякога меря 160-170 mA, друг път 20 mA, при неработещ двигател. Сложих най-големия акумулатор, който се побира в коша и за сега нямам изненади сутрин...
        Казано е:
        -"Обичай ближния",
        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Провери си лампите - вчера зареждах акумулатора на колегата... Внука му си играл с лампичките по купето и оставил светнати на задната седалка (консумацията бе 0.58А)...
          Провери и лампата в жабката... След неколкократни разреждания на акумулатора се оказа, че лампата не се изключвала (дефект в ключето)...
          Консумацията се мери на затворени врати и то 1-2 минути след затваряне (някои автомобили имат времереле за част от консуматорите, и до тогава тока може да е по-голям - на маздата първо бе около 3 А, а след 30-40 сек спадаше на 1.5А, и след минута-минута и половина - 40мА)
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от herkules Преглед на мнение
            Меря консумация 0,65А. което ми се струва доста?Благодаря за помощта!
            Ела да го мерим, нещо грешиш. Най-вероятно не изчакваш 2-3 минути компютрите да спрат да си клюкат и да заспят.........
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

След като си разглобих колата,колкото и да ме е срам ще ви кажа къде беше проблема при мен.Ще започна с това че имам малко дете!!!!!Та светнала малката плафончето на огледалото за обратно виждане в купето и си трае !!!!!Та след изкормване на аларма,музика и каквото се сетите ми светна да погледна и там!Ами там беше проблема, а искам да ви кажа че през деня тези 2 плафончета не се виждат че светят!Благодаря на всички за помощта сега консумацията е 0.02А!

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                Провери си лампите - вчера зареждах акумулатора на колегата... Внука му си играл с лампичките по купето и оставил светнати на задната седалка (консумацията бе 0.58А)......
                Ами що не прочете форума преди да разглобяваш колата
                Добре, че си намерил проблема ....
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X