Здравейте колеги! Търсих подобна тема във форума, преди да пусна тази, но не намерих това, което търся и бих искал да ви попитам следното.
Искам да си купя ангренажен комплект + водна помпа. Това, което ме безпокои е, че искам да поръчам частите онлайн, но не съм сигурен, че ще поръчам точно това, което ми трябва. Причината, поради която искам да поръчам частите онлайн е, че цените, които ми предлагат са чувствително по-ниски от магазините за авточасти. Ангренажен ремък според моето проучване
е със 111 зъба, а според консултанта от въпросната фирма е със 146 зъба... От тук следва и разликата във водните помпи (предполагам), т.к. отново според моето проучване е със 21 зъба, а според същия този човек тази помпа с 21 зъба става на ремък със 146 зъба. Молбата ми е ако някой от вас скоро е сменял ангренажния ремък и все още помни какви са необходимите части за този мотор, да сподели. Ще бъда благодарен!
Номер на двигател е: C20NE14550585 ; Рама: SED52SUD2NV515757
Искам да си купя ангренажен комплект + водна помпа. Това, което ме безпокои е, че искам да поръчам частите онлайн, но не съм сигурен, че ще поръчам точно това, което ми трябва. Причината, поради която искам да поръчам частите онлайн е, че цените, които ми предлагат са чувствително по-ниски от магазините за авточасти. Ангренажен ремък според моето проучване

Номер на двигател е: C20NE14550585 ; Рама: SED52SUD2NV515757
Коментар