Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нафтова помпа фронтера 2.2 дти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нафтова помпа фронтера 2.2 дти

Здравеите колеги.Имам следния въпрос ,малко е глупав може би ,но като не съм запознат питам .Къде се намира нафтовата помпа на Фронтера ДТИ 2.2 и с колко букси е .Питам понеже мисля да я чипосам и ме питаха с колко букси е помпата 1 или 2 но така и не я видях къде е .Благодаря ви предварително.
    Последно редактирано от tsani; 18-02-14, 20:48.

От: Нафтова помпа фронтера 2.2 дти

Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение
    Здравеите колеги.Имам следния въпрос ,малко е глупав може би ,но като не съм запознат питам .Къде се намира нафтовата помпа на Фронтера ДТИ 2.2 и с колко букси е .Питам понеже мисля да я чипосам и ме питаха с колко букси е помпата 1 или 2 но така и не я видях къде е .Благодаря ви предварително.
    Ако помпата ти е Bosch и изглежда като тази от снимката, виждам че има две букси, нека по-запознати колеги се изкажат повече подробности ако се слагат различни помпи за въпросната Фронтера...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:p_16234334.jpg
Прегледи:1
Размер:95.6 КБ
ID:5565097
    Последно редактирано от Еделвайс; 18-02-14, 21:16. Причина: Допълване инфо

Коментар

Не е такава на фронтерата.
      Виж гугъл изображения с търсене VP44 и след това я търси от към шофьорската страна на мотора под всмукателния колектор.
      Ще я познаеш по тръбичките за дюзите.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение
        Отдясно на двигателят, точно до блока, ще видиш много широк куплунг. Гледаш дали срещу него точно има пак такъв, или нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X