Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вибрации от тампон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вибрации от тампон

Здравейте, чета отдавна темите във форума и най-накрая реших и аз да се регистрирам и естественно веднага да потърся помощ. Купих си скоро фронтерка ( тази на снимката ) и имам вибрации и шум като чегъртане при потегляне на първа и при по-голям зор и с повече газ и на втора скорост отделно лостовете за скоростите и предавките имат доста голямо според мен клатене. Доколкото прочетох тук ако двигателя не ми е хоризонтален а е легнал в задната част ставало дума за някакъв тампон над скоростите, от него идвал и шума и вибрациите и клатенето на лостовете. Може ли малко яснота и помощ евентуално и за сервиз в София тъй като това първия ми опел, джипчето много ми хареса а не искам да го продавам.
    Предварително благодаря

От: Вибрации от тампон

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=27849

Това прочете ли го от началото до края ?
    Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

Коментар

На снимката излежда че е фронтера Б, добре е да напишеш с какъв мотор е! Огледай първо тампона от страната на генерацията, другите рядко се предават ...
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Простете мотора е 2,2 dtl

Хм, да прочетох го но на колегата му е заминал преден тампон от ляво доколкото разбрах, при мен явно става дума за задния. Все пак благодаря за инфото.
        Евентуално сервиз за такива опели по София можели някои да препоръча.
        Последно редактирано от CarTest™; 23-01-14, 11:54.

Коментар

Привет ,колега ! От две седмици съм собственик на същия модел Фронтера Б 2,2 dtl 116к 99г. Фронтерата има точно такива вибрации и престъргване при потегляне и игра на скоростния лост ,която ми се вижда голяма ! Прегледах тампона на скоростната кутия/задния/ здрав е дори не е напукан... та питанката ми е ,дали откри при теб от какво е това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X