Здравейте , колеги и за много години ! Дано тази година да поправяме по- малко !
Въпреки , че на мен не ми потръгва добре от към ремонти ...
Преди 2 месеца смених съединител , преди месец смених преден диференциал , а сега имам много странен проблем !
Както си карах на пета скорост , освободих от скорост и се опита да ми изгасне , аз го изфорсирах и вкарах пета , нещо изхърка ама пета си влезе , само , че от като подам газ и двигателя се форсира , а джипа не върви ... сякаш приплъзва съединителя ...
Влизат си скорости без хъркане , само ,че се форсира ,а не върви ...
До тук всичко звучи на съединител ... само че като му вкарах 4Н и си зацепи нормално , само че само на предното предаване ...
Като вкарам пак 2Н и вдигна едната гума във въздуха си върти гумата ...
Някакви идей ... аз си мисля , че нещата отиват към раздатъчна кутия !?
Въпреки , че на мен не ми потръгва добре от към ремонти ...
Преди 2 месеца смених съединител , преди месец смених преден диференциал , а сега имам много странен проблем !
Както си карах на пета скорост , освободих от скорост и се опита да ми изгасне , аз го изфорсирах и вкарах пета , нещо изхърка ама пета си влезе , само , че от като подам газ и двигателя се форсира , а джипа не върви ... сякаш приплъзва съединителя ...
Влизат си скорости без хъркане , само ,че се форсира ,а не върви ...
До тук всичко звучи на съединител ... само че като му вкарах 4Н и си зацепи нормално , само че само на предното предаване ...
Като вкарам пак 2Н и вдигна едната гума във въздуха си върти гумата ...
Някакви идей ... аз си мисля , че нещата отиват към раздатъчна кутия !?
Коментар