здр.някой може ли да ми каже как се разглобява панела на парното и вентилатора да си сменя крушките.че вечер нищо не се вижда
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
осветление на панела за парното и вентилатора
Свий
X
-
От: осветление на панела за парното и вентилатора
Доста е тегава процедурата!Сваля се почти всичко докато стигнеш до централната конзола!Пробвал съм да го правя и по безболезнено но не става!За това след последното разглобяване смених крушките с диодна лента с надеждата да не я разглобявам пак!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
-
Първоначално публикуван от kiko84 Преглед на мнениездр.някой може ли да ми каже как се разглобява панела на парното и вентилатора да си сменя крушките.че вечер нищо не се виждаTOYOTA LAND CRUISER 120
OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
YAMAHA TDM 850 4TX
Коментар
-
Ясно. При Фронтера Б - сваляш панела под волана, после сваляш този , който е на арматурното табло /върху километража,отворите на парното и панела на парното/, отвиваш четири болта на модула на парното и си готов.TOYOTA LAND CRUISER 120
OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
YAMAHA TDM 850 4TX
Коментар
-
Издърпват се накрайниците на лостчетата след което с една отвертка се бърка в процепите където се движат лостовете и се издърпва панела, той е на щипки в двата края и зад него е захваната една крушка. Това е не е философия. Тази операция е правя за 1мин. понеже от време на време ми се налага да си закачам механизмите за движението на клапите ,че се откачат. Фронтера А 93г
Коментар
-
А като се сетих сега, някой опитвал ли се е да си реши проблема с захващането на лостовете за управление на клапите. Понеже те са захванати с едни щипки, който като се износят изкачат и лостът, не работи. Извинявам се на колегата, че му ползвам темата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар