Обява

Свий
Няма добавени обяви.

монтаж на халогени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: монтаж на халогени

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
    ... навсякъде по света са забранени ксенони без лупи...
    Е недей така наизуст да пишеш... Да отида ли да ти снимам РЕФЛЕКТОРЕН фар с надпис "ксенон"- всичко е 100% заводско изпълнение ? Рядкост е ксенон на рефлектор, но и такива решения има.

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
      .....Под халогени имам предвид фарове за мъгла,ето текста който касае нашия въпрос -
      Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритните светлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд.
      ......
      Аааа , аз за този текст не споря
      Ама този текст не те освобождава от задължението да си същевременно на дълги или къси ( при разминаване и не само ) светлини . Я да видим текста малко по-напред , който пък касае използването на фаровете :

Чл. 133. (1)

При движение през нощта и при намалена видимост моторните превозни средства и трамваите трябва да
      бъдат с включени къси или дълги светлини, габаритни светлини и светлина за осветяване на задната табела
      с регистрационния номер.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        абе няма такива филми ама не ми се спори, те за това навсякъде по света са забранени ксенони без лупи, иначе никой нямаше да ги произвежда... точно па на Браво и на Брава фаровете са ужас, а да не говорим че късите на повечето са с лупи фабрично а френел и черта ще направят със ксенон ама в някое паралелно измерение на нашето
        Фаровете на Браво/Брава са френелови, а тези на Мареа са с лупи. Аз явно си измислям ей така, колкото да си раздвижвам пръстите... Хайде останете знаещите по темата, аз се отказвам да споря.
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Не ми е ясно защо спорите за тези халогени все пак сме в България и каледна елха да се забие на капака пак нвма проблеми.
          Opel frontera 2.4i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X