Здравейте! Интересувам се има ли фронтера Б без абс! На моята и липсва цялата машинка(не знам как се казва) от която излизат тръбичките за колелата. Също така няма и никакви от споменатите тръбички. В кутията за бушоните на мястото за абс-а липсват пластинките, които влизат в бушона. Другият въпрос е как да разбера дали работят възглавниците? Бушона е здрав, но нищо не свети на таблото като дам контакт. И последно - кога подгряват свещите? Досега най-ниската температура при която съм палил е +2 градуса, но не е светкало подряването. Колата е фронтера Б 2,2 дизел. Април 1999 год.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за abs, airbag и още нещо
Свий
X
-
От: въпрос за abs, airbag и още нещо
Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнениеЗдравейте! Интересувам се има ли фронтера Б без абс! На моята и липсва цялата машинка(не знам как се казва) от която излизат тръбичките за колелата. Също така няма и никакви от споменатите тръбички. В кутията за бушоните на мястото за абс-а липсват пластинките, които влизат в бушона. Другият въпрос е как да разбера дали работят възглавниците? Бушона е здрав, но нищо не свети на таблото като дам контакт. И последно - кога подгряват свещите? Досега най-ниската температура при която съм палил е +2 градуса, но не е светкало подряването. Колата е фронтера Б 2,2 дизел. Април 1999 год.Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
-
Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнениеИ вчера се случи следното: като палих сутринта, двигателят запали за половин секунда и изгасна. Втория път запали. Днес пак запали за половин секунда, но непуснах ключа. Задържах, завъртя още един оборот и запали. Някой да знае на какво се дължи това!?
Така че мисля че и при теб това е причината!(на старата Фронтера си я палех веднага защото нямаше имобилайзер) и докато разбера на новата че трябва да изчакам чукването и чак тогава да въртя ....бая бях притеснен ама се свиква!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнениеутре като япаля щесе вслушаМ. Но това го прави саМо сутрин при първото палене. След това няМа такъв проблеМ. ВъзМожно ли е иМобилайзера да изключва по-бавно сутрин? утре ще пробваМ пак ище пиша! Благодаряза отговора!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар