Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за abs, airbag и още нещо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за abs, airbag и още нещо

Здравейте! Интересувам се има ли фронтера Б без абс! На моята и липсва цялата машинка(не знам как се казва) от която излизат тръбичките за колелата. Също така няма и никакви от споменатите тръбички. В кутията за бушоните на мястото за абс-а липсват пластинките, които влизат в бушона. Другият въпрос е как да разбера дали работят възглавниците? Бушона е здрав, но нищо не свети на таблото като дам контакт. И последно - кога подгряват свещите? Досега най-ниската температура при която съм палил е +2 градуса, но не е светкало подряването. Колата е фронтера Б 2,2 дизел. Април 1999 год.

От: въпрос за abs, airbag и още нещо

Първоначално публикуван от bodybuilder_ Преглед на мнение
    Здравейте! Интересувам се има ли фронтера Б без абс! На моята и липсва цялата машинка(не знам как се казва) от която излизат тръбичките за колелата. Също така няма и никакви от споменатите тръбички. В кутията за бушоните на мястото за абс-а липсват пластинките, които влизат в бушона. Другият въпрос е как да разбера дали работят възглавниците? Бушона е здрав, но нищо не свети на таблото като дам контакт. И последно - кога подгряват свещите? Досега най-ниската температура при която съм палил е +2 градуса, но не е светкало подряването. Колата е фронтера Б 2,2 дизел. Април 1999 год.
    На сина ми Фронтерата ( къса, бензин ) е без АБС ( не знам дали фабрично е така ). Иначе свещите на дизеловата ( каквато е моята ) са бързоподгревни ( или като там се наричат ) и обикновено се включват само в студовете и то за 2-3 сек. Всичко това за Фронтера Б.
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

И вчера се случи следното: като палих сутринта, двигателят запали за половин секунда и изгасна. Втория път запали. Днес пак запали за половин секунда, но непуснах ключа. Задържах, завъртя още един оборот и запали. Някой да знае на какво се дължи това!?

Коментар

И вчера се случи следното: като палих сутринта, двигателят запали за половин секунда и изгасна. Втория път запали. Днес пак запали за половин секунда, но непуснах ключа. Задържах, завъртя още един оборот и запали. Някой да знае на какво се дължи това!?
        При мен това го прави като завъртя веднага ключа без да изчакам да отчете имобилаизера!При мен като завъртя на контакт се чува едно чукване в двигателния отсек и като го чуя пали веднага, ако избързам и завъртя преди да съм чул чукването неиска да запали (или по точно припалва и загасва).Привил съм си и опита да държа по дълго да върти и става като при теб......докато върти чувам чукването и тогава запалва (както си върти)

Така че мисля че и при теб това е причината!(на старата Фронтера си я палех веднага защото нямаше имобилайзер) и докато разбера на новата че трябва да изчакам чукването и чак тогава да въртя ....бая бях притеснен ама се свиква!
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

утре като япаля щесе вслушаМ. Но това го прави саМо сутрин при първото палене. След това няМа такъв проблеМ. ВъзМожно ли е иМобилайзера да изключва по-бавно сутрин? утре ще пробваМ пак ище пиша! Благодаряза отговора!

Коментар

утре като япаля щесе вслушаМ. Но това го прави саМо сутрин при първото палене. След това няМа такъв проблеМ. ВъзМожно ли е иМобилайзера да изключва по-бавно сутрин? утре ще пробваМ пак ище пиша! Благодаряза отговора!
            Незнам при мен си го прави по цял ден ако избързам да завъртя без да изчакам !
            Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
            LZ1NES

Коментар

Мнееее. При мен ще е нещо друго. Днес пак същият проблем. Някой друг с идеи!?

Коментар

Под казанчето за антифриза иМа някаква букса с жици и отиват на някъде! За какво служи въпросното нещо? При Мен и то липсва де!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X