Да започна от самото начало на поблема..... От миналата седмица започнах да имам проблеми с заключването на колата, която няма ключалки , а заключването и отключването става само с дистанционото на алармата. Първоначално колата не искаше да се заключва, после пък обратното
, така някло дена и ми писна. Помислих че проблема е в алармата и отидох при алармаджия, погледна я , и ми каза че алармата ми била много стара и дистанцоното не работело!! Предложи ми нова аларма, марка с която бях на старата ми кола, на цена двапъти и половина от стоиността на алармата и отделно монтажа
. Ядосх се за това че ме къпе и го сиктирдосах, от там се качих на колата и отидох при хора които познавам в един сервиз , в които работих преди време....та от там се почна купона 
Смениха ми алармата на доста по разумна цена и ГРЕДА! Новата аларма започна да прави проблемите като старата! А И НЕЩО ВАЖНО да кажа! Преди да отида в сервиза , колата палише с допълнителен старт бутон! И се започна една подмяна/ преработване на запаителната инсталация, смяна на релета, абе въобще голям купон стана и краиния резултат! ОТ няколко дена съм пешеходец 
колата спря тотално да пали, а и допълнителния старт бутон си остана
На края отвориха клемореда и ми казаха че е заминал! Обиколих сумати магазини но не намерих клеморед
За това колеги моля помагайте, че в Пловдив явно ремонти от такъв тип трудно се правят а и такива части (Контактен ключ, клеморед ОФА ДБ 2.3 ТД) трудно се намират.

Коментар