Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Булбара на Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Булбара на Фронтера Б

Жалко ,че не снимах ролбара като беше скъсан и без едното долно ухо.Явно е бил удрян и се е сцепил от задната страна и беше откъснато лявото ухо.Но с бинт и ебоксидна смола стават чудеса.ето краен резултат.даже не личи че е имало проблем.
    Прикачени файлове

От: Булбара на Фронтера Б

Станал е като нов, браво! Може ли да ми кажеш като дадеш контакт свети ли ти лампа за абс-а?

Коментар

Първоначално публикуван от Angel / Reny Преглед на мнение
      Жалко ,че не снимах ролбара като беше скъсан и без едното долно ухо.Явно е бил удрян и се е сцепил от задната страна и беше откъснато лявото ухо.Но с бинт и ебоксидна смола стават чудеса.ето краен резултат.даже не личи че е имало проблем.
      верно ли така го ремонтира?
      Станал е много здрав, тя еПоксидната смола е по-яка от желязо
      no signature no problems

Коментар

Е к'во го бъзикаш? И без това булбара е декоративен - само за визия
        Па и къде ще стоят халогените...
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Като дам на контакт светва и след няколко секунди изгасва.

Коментар

То скъсаното стана лесно,проблема беше да направя ухото от долу за болта.Ама стана.Това е временно докато си направя от тръби.

Коментар

Мерси за отговора, моя явно има някакъв проблем!

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                Е к'во го бъзикаш? И без това булбара е декоративен - само за визия
                Па и къде ще стоят халогените...
                мани тая да е декоративен, аз ударих отзад един бус 3.5 тона пълен с домати без спирачен път с около 20км/ч изкъртиха му се вратите от горните панти а на мен ми нямаше нищо освен че се прибра булбара и бронята 2 см. навътре което го изравних с болтовете. Вътре булбара е 5 мм. желязо и се хваща като на старата фронтера отдолу за шасито.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  мани тая да е декоративен, аз ударих отзад един бус 3.5 тона пълен с домати без спирачен път с около 20км/ч изкъртиха му се вратите от горните панти а на мен ми нямаше нищо освен че се прибра булбара и бронята 2 см. навътре което го изравних с болтовете. Вътре булбара е 5 мм. желязо и се хваща като на старата фронтера отдолу за шасито.
                  Явно има модели "и так и вака" моят булбар беше само една планка, която навлизаше около 6-7см в пяната, нямаше желязо нагоре. Но пък действа като допълнителен абсорбер на удара, така или иначе шината под бронята си е достатъчно здрава за по-леките.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                    Явно има модели "и так и вака" моят булбар беше само една планка, която навлизаше около 6-7см в пяната, нямаше желязо нагоре. Но пък действа като допълнителен абсорбер на удара, така или иначе шината под бронята си е достатъчно здрава за по-леките.
                    Странно... аз не съм го рязал но като го пипам отзад си изглежда железото да е в цялата му основа...
                    no signature no problems

Коментар

Тцъ планката влиза не повече от 4 пръста в пяната , трябва да потърся дали не се мотае още някъде парчето да го снимам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X