Жалко ,че не снимах ролбара като беше скъсан и без едното долно ухо.Явно е бил удрян и се е сцепил от задната страна и беше откъснато лявото ухо.Но с бинт и ебоксидна смола стават чудеса.ето краен резултат.даже не личи че е имало проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Булбара на Фронтера Б
Свий
X
-
От: Булбара на Фронтера Б
Първоначално публикуван от Angel / Reny Преглед на мнениеЖалко ,че не снимах ролбара като беше скъсан и без едното долно ухо.Явно е бил удрян и се е сцепил от задната страна и беше откъснато лявото ухо.Но с бинт и ебоксидна смола стават чудеса.ето краен резултат.даже не личи че е имало проблем.верно ли така го ремонтира?
Станал е много здрав, тя еПоксидната смола е по-яка от желязоno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеЕ к'во го бъзикаш? И без това булбара е декоративен - само за визия
Па и къде ще стоят халогените...no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениемани тая да е декоративен, аз ударих отзад един бус 3.5 тона пълен с домати без спирачен път с около 20км/ч изкъртиха му се вратите от горните панти а на мен ми нямаше нищо освен че се прибра булбара и бронята 2 см. навътре което го изравних с болтовете. Вътре булбара е 5 мм. желязо и се хваща като на старата фронтера отдолу за шасито.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеЯвно има модели "и так и вака" моят булбар беше само една планка, която навлизаше около 6-7см в пяната, нямаше желязо нагоре. Но пък действа като допълнителен абсорбер на удара, така или иначе шината под бронята си е достатъчно здрава за по-леките.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар