Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросче за дистрибуторна капачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросче за дистрибуторна капачка

Става въпрос за C20NE.

От известно време имам леко "тресене" на двигателя на празен ход . Картинката е еднаква при работа и на бензин и на газ. Отдавам го на омекнали тампони на двигателя , но попаднах в съседен раздел на проблем с дистрибуторната капачка , та ми хрумна да си проверя моята.

Оказа се , че далеч не е в първа младост ( само при мен Фронтерата има навити към 90 000 км. , а не вярвам жабара да е сменял капачка точно преди да я шитне) . Зачистих поизядените електроди , пооправих пружинката на графитния електрод ( почти не е останал хляб в него) и нещата макар и минимално тръгнаха към добро .

Очевидно е че капачката плаче за нова , та въпроса ми е : продава ли се по магазините отделно само дистрибуторна капачка , че за цяло "делко" със сигурност ще искат и майка си и баща си ?
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

От: Въпросче за дистрибуторна капачка

Да продава се!На предишната съм сменял!Бошовската по онова време беше някъде към 90 лв.Едно към едно с омеговата която беше 20 лв. но...........Винаги има онова гадно НО....
    за да ти е гадно някои умник е поставил едно "зъбче" на Фронтерското делко заради което омеговата капачка не става така че трябва да си се търси капачка за Фронтера.Сменяй и палеца за да си спокоен още 90 000.
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Мда. Изглежда има развитие в родната пазарна икономика. Днес за капачка на Бош ми обявиха 64 лв.
      Палеца като го гледам си е добре . За сега няма да го пипам.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

И как позна че е добре? Като си се захванал, сменяй.

Коментар

Най-простият полеви тест за годност на палеца, е да махнеш капачката, да приближиш кабела за ВН на около 8мм от тоководящата пластина на палеца и да помолиш някой да завърти на стартер. Ако прескочи искра го хвърли.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ...И как позна че е добре? ....
            По картината на работа на двигателя. Ако палеца е скапан , претрисането ще е значително . Да не говорим , че ше пука и ше пляка , хеле пък като мина на газ .... пукотевиците са сигурни.

Като се замисля , ше го сменя и него обаче , да няма бъдещи ядове . А и по друга причина : делкото на ОФА е завряно на кучето у .... По-лесно е да сменя палеца , отколкото да му направя полеви тест .

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              делкото на ОФА е завряно
              И аз за това си мислех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X