Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво имате точно под багажника? - Фронтера Б дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какво имате точно под багажника? - Фронтера Б дълга база

Можете ли да проверите дали имате кора точно под багажника, ако имате Фронтера дълга база?
    При мен има само една машинария, приличаща на усилвател за музика, и отстрани има едни тръбички, които влизат в задния диференциал..
    Какво е това чудо, и що ми изглежда все едно там трябва да има кора поне?!

От: какво имате точно под багажника? - Фронтера Б дълга база

Колега, щракни една снимка за по-лесно.
    TOYOTA LAND CRUISER 120
    OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
    YAMAHA TDM 850 4TX

Коментар

Здравей.аз преди месец взех фонтера дълга база нов внос и като гледах няма кора от долу.

Коментар

Според мен трябва да има някаква, при мен само това нещо има, и ми изглежда чупливо!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20131004_065221.jpg
Прегледи:1
Размер:89.2 КБ
ID:5523392

В средата е, и има тръбички, вярно че е високо, ама все ще намеря начин да го закача.

Коментар

Първоначално публикуван от GTipo Преглед на мнение
          Според мен трябва да има някаква, при мен само това нещо има, и ми изглежда чупливо!

[ATTACH=CONFIG]633829[/ATTACH]

В средата е, и има тръбички, вярно че е високо, ама все ще намеря начин да го закача.
          Като гледам оребрения алуминиев корпус, определено има нужда да се охлажда, и по тази причина да не е удачно затварянето му с капак и да възпрепятства естествения въздушен поток за охлаждането му...

Коментар

Моята няма кора, но няма и това радиаторче...
            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Това не е ли притурката за бензиновите изпарения... там некви еко-глупости....
              При мен точно под багажника се намира въпросната глупост, но не изглежда по този начин ( къса база ).

Коментар

Имам подобна щуротия ама пластмасова .Мисля че е за бинзиновите пари.

Коментар

Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
                  Това не е ли притурката за бензиновите изпарения... там некви еко-глупости....
                  При мен точно под багажника се намира въпросната глупост, но не изглежда по този начин ( къса база ).

Не мисля че е това, защото колата е 2.2 DTI 16V 120кс.
                  Започнах да си мисля дали не е вакум за централно, като при ауди от старите?
                  Намерих една такава Фронтера в морга, и нямаше въпросната кора, това нещо пак си го имаше.

Коментар

Това е радиатор за охлаждане на нафтата, повечето common-rail дизели имат такъв.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
                    Suzuki Grand Vitara 1.6
                    LZ1ZPM

Коментар

Аха ... радиатор е за охлаждане на горивото, НО
                      Автомобила не е Комън рейл!
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

На мен ми изглежда, че това нещо не е оригинално там. Планката ми се струва по-голяма от нещото. И ми прилича по-скоро за подгряване на нафтата като гледам кабелите към него. Ама пок тръбичките му след като влизат в диференциала, значи не е за това. Пък да е за охлаждане на маслото в дифа, обаче то пък как ще се качва нагоре. Може от налягането да циркурира през него....

Коментар

радиатор за нафтата на 2.2 дтл, версия 2 ,със по новата електроника и турбината със променлива геометрия,след 2001г.
                          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Благодаря за отговора!
                            Аз мислех още онзи ден да те питам но не стигнах до това.
                            Сега определено мисля че трябва и там да има кора, обаче си няма.

Коментар

Относно комен рейл, предната ми кола беше с комон рейл, и определено нямаше радиатор за нафта, 5 години я карах таз кола и знаех къде е всяко болтче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X