Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с прекъсване при 2.2 екотек

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с прекъсване при 2.2 екотек

здравейте .Притежавам Фронтера А 1996 2.2 Екотек .От известно време при рязко настъпване педала на газта се чува едно пляскане в колектора и след това дръпва .Сменени са кабели с нови ,свещи и пак проблема го има .При студен мотор преди да отвори EGR клапана още повече .На бензин е по осезаемо отколкото на газ .Кажете мнение

От: Проблем с прекъсване при 2.2 екотек

Първоначално публикуван от loyd Преглед на мнение
    здравейте .Притежавам Фронтера А 1996 2.2 Екотек .От известно време при рязко настъпване педала на газта се чува едно пляскане в колектора и след това дръпва .Сменени са кабели с нови ,свещи и пак проблема го има .При студен мотор преди да отвори EGR клапана още повече .На бензин е по осезаемо отколкото на газ .Кажете мнение
    Прегледай си колектора... твърде вероятно е да е спукан. Виж си и бобините ако не е от колектора.
    no signature no problems

Коментар

Ако се "закучи" решаването на "проблема", и не ВИ притесняват 20 километра разходка-готов съм да търсим.

Коментар

Колектора беше спукан и е заварен .А petkov от къде си .Аз съм в Търговище .Бобината е хпроверена и като сложиш нова е пака същото .Вече остава да мърда центровка отнякъде шпонки и тн

Коментар

Колектора беше спукан и е заварен .А petkov от къде си .Аз съм в Търговище .Бобината е хпроверена и като сложиш нова е пака същото .Вече остава да мърда центровка отнякъде шпонки и тн
          Лозница-"село" в което всички се познават ако идваш -0899920787

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X