Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви гуми да избера?

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Човече, аз ти говоря за движение НАДОЛУ, каква тяга кви пет лева?!? Иначе при скорост нема грижи, държи си пътя, драпа като за световно.......Обаче тази маса, киша отдолу, АБС-то, май Стефан ще излезе прав че АБС-то е най-вредната система в гората
    Надолу полекинка.Не тръгва с вратите,ама си знам стоката и не зоря.А АБС нямам .Май за добро.И с АБС съм имал,но леки коли-не мисля че е голям келепир.А с камиончето-по-добре че го няма!

Коментар

Ако е правилна ABS-а то работи над 5км/ч, така че не би трябвало да пречи. На мен поне не ми пречеше на Гранда в същите условия и със същите гуми.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Работи си система, спор няма. Ама като ти рита наобратно, и не можеш да се усетиш спирачката, щях да напиша "педала", ама се усетих навреме Та усещането си е гадно. И като е лъзгаво от долу. Гадост.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе щом рита значи е тръгнало да блокира, няма какво да усещаш в този момент - натискаш с цялата сила и работиш като Брейк Асист. Просто си трябва навик.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Точно това правих - НАТИСКАХ....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X