Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде е клаксона на Фронтера Б?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде е клаксона на Фронтера Б?

Откакто купих моята Фронтера, не работи клаксона. Релето цъка, но не мога да открия самата сирена
    Къде трябва да седи нормално?

Става дума за Фронтера Б 2.2 DTI дълга база.

От: Къде е клаксона на Фронтера Б?

Отпред пред радиаторите са обикновенно.Зад предната решетла с надпис ОПЕЛ! На ОФА са две от двете стани!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Зад предната ми решетка няма и помен от бибитки. Няма дори стойка, кабелче, нещо си.
      Сигурно ли е че са там?
      Някой с таква дали може да даде снимка как се закрипват?

Коментар

Абе аз съм с А но по принцип алармата (оригиналната) на фронтерата е вързана с клаксона и задължително трябва да има поне една бибитка за да деиства!Ако и твоита е с оригинална
        аларма пробвай!Казвам ти го от опит защото съм си вързал тромби на оригиналното окабеляване за клалсон и като си махнах и двете бибки алармата ми се скапа!При мен задължително трябва дясната
        да седи за да работи алармата!
        Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
        LZ1NES

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:144.7 КБ
ID:5521419и още малко да помогна
          LZ1NES

Коментар

На коя казваш дясната? Тази дето е под фара?
            Ако са две, тази лявата ми липсва, и не видях окабеляване за нея, но за дясната явно ще трябва да свалям бронята?

Коментар

Първоначално публикуван от GTipo Преглед на мнение
              На коя казваш дясната? Тази дето е под фара?
              Ако са две, тази лявата ми липсва, и не видях окабеляване за нея, но за дясната явно ще трябва да свалям бронята?
              Да!Тази под фара за мен е дясна!При мен дясната е за алармата!На лявата съм вързал тромбите!Интересното е че като се задейства алармата тромбите не свирят и обратното....като натисна клаксона само тромбите свирят!Така че е възможно едната бибитка да си е строго определена за алармата а другата да си е само клаксон!!!
              LZ1NES

Коментар

Вчера огледах внимателно, и видях че зад решетката точно има една греда и вътре има фабрично затапена букса..
                под фара, както каза има бибитка! Буксата и се намира точно между бронята и фара, и чернаи на вътре та не се вижда лесно.
                Остава да си намеря нова сирена, да сваля бронята, предния роблбар с фаровете, и евентуално ще стигна до нея.

Благодаря за помощта!

Коментар

Между другото си търся аларма по моргите, тази оригиналната. Имам само ключ. Ако намеря дали ще тръгне?

Коментар

Тук вече съм пас!Би трябвало да стане като се смени модула с нов!Но......както казах моито мнение не е много миродавно по темата!
                    LZ1NES

Коментар

Ето колегата jeko47 какво ми изпрати по твоя въпрос:

Привет!Ако всичко е наред си има ред.Ключар с декодер-програматор и готово.По-лесно се програмира чипа за ключа.Може и всичко да си е редовно при него , но...

Ако ти говори нещо........дано да ти е от полза!

Въпреки че доколкото разбирам ти нямаш проблем с имобилаизера а с това че нямаш дистанционно за алармата.Или може да бъркам как е при Б-то!Незнам дали
                      на ключа ти е дистанционното или е отделно като при мен!
                      Последно редактирано от neshko; 28-09-13, 01:09.
                      LZ1NES

Коментар

Нямам втори ключ, а в ключа е дистанционното!
                        Мисля си дали ако взема да купя някой ключ на старо мога да си го програмирам, наистина трябва ключар да питам.
                        Относно битката, намерих я под фара, но без да се свали бронята не мога да я стигна, то така и така бронята е леко разместена, пък и имам желание да сложа тромба...ще се разглобява!

Коментар

От днес съм с тромба с 2 фунии. Старата бибтка се васи дамо с махане на десния фар. Сега всички съседи ме мразят. Все пак - трябваше да се пробва ..

Коментар

Аз тази операция я свърших миналата година, че оригиналния клаксон звучеше като от телефоннна слушалка. Вместо оригиналния сложих едни тромби, останали ми от Сеат Толедо, отдавана предаден за скрап. Звука е доста по-живичък...
                            Казано е:
                            -"Обичай ближния",
                            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Моят беше на въздух и никакъв го нямаше , сложих си някакви китайски за 5 лева . Но се намира пред радиатора зад маската .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X