Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся част за моята Фронтера.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся част за моята Фронтера.

Извинявам се ако не съм публикувал тази тема на правилното място. Това ми е първа публикация.

Трябва ми "Idle Control Valve", не съм сигурен как е на български, моторче/датчик "за свободен ход".
    Моята ОФКА е 1996г. 2.0i - прилагам и една снимка на съответното нещо и мотора.

Намерих я за много пори, но ако мога да я взема от България и втора употреба, ще ми се впише в бюджета.
    Мисля, че е ето това:
    http://vera-heuser.plenty-test.de/en...28-90/a-55548/

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-05-26 13.33.35.jpg
Прегледи:1
Размер:92.1 КБ
ID:6024904Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-05-028.jpg
Прегледи:1
Размер:114.4 КБ
ID:6024905

От: Търся част за моята Фронтера.

Ето ти на цена подобна на твоята:
    http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-F...item2a2518f5c4

Имай предвид, че тази част по принцип е скъпа. Ако ти изпадне втора употреба гледай да пише Bosch на него, иначе няма смисъл...
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Много скъпа. Ще трябва да е втора употреба. Знаеш ли по какъв начин мога да я намеря втора употреба най-лесно? Защото този модел двигатели X20SE ги няма много по моргите. С търсене "На части" в Мобиле.бг ?

Коментар

На C20NE мотора проверил ли си дали не е същото?

Коментар

Първоначално публикуван от ianely Преглед на мнение
          На C20NE мотора проверил ли си дали не е същото?
          Двама приятели имам със C20NE и не са с такова. Даже не знам къде е тяхното, но това се слага и на някакви Вектри 2.5л.

Коментар

Първоначално публикуван от road2victory Преглед на мнение
            Много скъпа. Ще трябва да е втора употреба. Знаеш ли по какъв начин мога да я намеря втора употреба най-лесно? Защото този модел двигатели X20SE ги няма много по моргите. С търсене "На части" в Мобиле.бг ?
            На Фронтера с 2.2 мотор е същото, останалите модели ги има в таблица в линка, който ти пратих. За части втора употреба за нашите коли е, като да хвърляш боб не мога да ти кажа, къде да търсиш самият аз съм обикалял като луд и съм навъртал по не знам си, колко телефона докато накрая се оказва, че да си купя нова част излиза по-евтино Не знам, какво толкова те притеснява цената на неоригинален нов стъпков мотор... за, колко лева очакваш да намериш втора употреба? Както споменах по-горе тази част си е скъпа по принцип за повечето двигатели и едва ли този, който ти я продаде втора употреба ще ти иска десет лева...
            ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X