Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет!!!

В момента се намирам в Англия и мисля да си закупя Фронтера 2.2 бензин 2000г. ръчни скорости .Даите някъв савет!Благодаря предварително.

От: Моля за съвет!!!

Какво точно те интересува!Аз съм с 2,2 бензин 97г.ако мога с нещо да ти помогна!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Аз пък съм в Англия, т.е. съвети покупка, регистрация, данък, МОТ, застраховка.
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от gravedancer Преглед на мнение
        В момента се намирам в Англия и мисля да си закупя Фронтера 2.2 бензин 2000г. ръчни скорости .Даите някъв савет!Благодаря предварително.
        Не я купувай ако е с десен волан.
        no signature no problems

Коментар

Не я купувай въобще.Шурея ми още проклина деня,в който си купил Фронтера...Сега е с МБ С-класа и е много доволен

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
            Не я купувай въобще.Шурея ми още проклина деня,в който си купил Фронтера...Сега е с МБ С-класа и е много доволен
            Свирни ми да го отърва от мъките безплатно. Демек няма да ми плаща....
            иначе Фронтера и C-класа са напълно съпоставими прав си.
            no signature no problems

Коментар

Колега,разбирам че във форума има много пристрастни с въпросната "машина"(която ако беше въобще Опел,щеше да е в пъти по-добре),но никой не може да ме убеди,че при такава аварийност и качество,Фронтерата е добра кола.И да-напълно съпоставими са 2 каквито и да било коли-вижда се надеждността,качество на сглобка и т. н.Шуреят отдавна се отърва,а и за какво ти е,като твоята не се чупи?

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                Колега,разбирам че във форума има много пристрастни с въпросната "машина"(която ако беше въобще Опел,щеше да е в пъти по-добре),но никой не може да ме убеди,че при такава аварийност и качество,Фронтерата е добра кола.И да-напълно съпоставими са 2 каквито и да било коли-вижда се надеждността,качество на сглобка и т. н.Шуреят отдавна се отърва,а и за какво ти е,като твоята не се чупи?
                Ми с 2 ще изкарам цял живот. Иначе ако която и да е лека кола изкара при моето "градско" каране и 1 месец ще съм и фен до гроб и само таква ще купувам.
                п.с. карал съм Ц-класа кекава е като лебед....
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  ....
                  п.с. карал съм Ц-класа кекава е като лебед....
                  И какво по-точно си карал от Ц-класата ?
                  Щото моите впечатления са от бензиновия 2 литров компресор , 192 коня . И на газ дори не го намирам кекав , напротив...
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    И какво по-точно си карал от Ц-класата ?
                    Щото моите впечатления са от бензиновия 2 литров компресор , 192 коня . И на газ дори не го намирам кекав , напротив...
                    Ми дай го де. Ще мина през релсите на Борис с 80 както правя с фронтерата, и през Прага с 80 както правя с фронтерата и така 20 пъти в месеца и после ти му гледай окачването за луфтове. Който има по-големи луфтове той черпи.
                    п.с. мерца няма да има тампони изобщо....
                    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                      Ми дай го де. Ще мина през релсите на Борис с 80 както правя с фронтерата, и през Прага с 80 както правя с фронтерата и така 20 пъти в месеца и после ти му гледай окачването за луфтове. Който има по-големи луфтове той черпи.
                      п.с. мерца няма да има тампони изобщо....
                      Аааа , аз там ( и не само , ами и на подобни места) не знаех , че требе с 80 , та затова минавам с 40.
                      Не давам го тогава !

Е , и Фронтерата си не давам , макар и да не е Опел и макар че прочетох мнението на горния разбирач , дето не е ял баничка , ама шурея му е казал , че не е вкусна
                      Последно редактирано от Vlado_Ts; 10-07-13, 08:39.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от gravedancer Преглед на мнение
                        Съвет в коя посока?
                        Иначе такава ( с ляв волан, обаче ) докарах преди 4 години от Германия, КБ. Разход от Германия до тук 9.5 л./100 км при нормално каране, мотора работеше ( и все още работи ) страшно тихо. Сина ми още я кара без никакви сериозни проблеми.
                        Казано е:
                        -"Обичай ближния",
                        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                          Аааа , аз там ( и не само , ами и на подобни места) не знаех , че требе с 80 , та затова минавам с 40.
                          Не давам го тогава !

Е , и Фронтерата си не давам , макар и да не е Опел и макар че прочетох мнението на горния разбирач , дето не е ял баничка , ама шурея му е казал , че не е вкусна
                          Mи аз таковата, как да кажа обичам да не връщам газта, просто така ми е кеф, та за туй не може да издаяни дълго време... смятай щом 2 пъти годишно правя фруктиерата от към окачване какво ще изкара като лека кола па ако ще и да е москвич.
                          no signature no problems

Коментар

лелее - добра тема.... единия иска някакъв съвет, другия па сравнява моркови с орехи...
                            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                              лелее - добра тема.... единия иска някакъв съвет, другия па сравнява моркови с орехи...
                              Като каза моркови се сетих за вица за заека и тортата с моркови. Основният проблем на този форум, е че информацията не е систематизирана. Във всяка втора тема се казва "пич, този проблем е разискван няколко пъти, търси в архива"! Да де, ама аз съм преравял всички теми тук и в Общи приказки до самото началото и невинаги съм намирал това, което търся. Другият проблем е всеки да си хвали това, което има! Еми сори, ама не смятам, че Фронтера е върха на сладоледа що се отнася до корав джип и това го знае всяко дете За основната ми цел, за която се използва - стигане до дивата ми вила по черен път в планината е супер! Добре е всеки да има реална преценка за нещата около себе си и за самият себе си! Поздрави!
                              P.S. Забравих... също е много готино някой да зададе неясен въпрос и да си бие шута, ето ви пример и в тази тема
                              Последно редактирано от VladimCho; 10-07-13, 22:51.
                              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X