Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна семеринга на края на раздатката...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна семеринга на края на раздатката...

Ще споделите ли как става? Свалял съч кардана и като съм гледал опашката на раздатката съм св чудил дали пък не трябва да се разглоби раздатката и да се смени някак отвътре :-)
    ОФА КБ X20SE + метан

От: Смяна семеринга на края на раздатката...

По спомен от инфо от Лозан, семеринга там е някакъв шантав размер. При набиване на стандартен се пука кожуха. Консултирай се с него преди да си вкараш автогол, иначе като свалиш кардана семеринга се вижда и би могло да се издърпа с подходящ инструмент.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Нищо не се разглобява,бъркаш с една крива отверка и го вадиш,после внимателно слагаш новия-само ценатаа му е шантава-около 30лв. е и го има само в опелските магазини.По-нагоре в темата за частите му има размерите.Само да не забравиш да източиш маслото от скоростите,щото ще ти напълни врата.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
        Нищо не се разглобява,бъркаш с една крива отверка и го вадиш,после внимателно слагаш новия-само ценатаа му е шантава-около 30лв. е и го има само в опелските магазини.По-нагоре в темата за частите му има размерите.Само да не забравиш да източиш маслото от скоростите,щото ще ти напълни врата.
        То на цената... майна и Въпроса е да успея да го набия добре през опашката, трябва да си намеря подходящ дорник Иначе за маслото ясно така, или иначе мисля скоро да го сменям. Благодаря за мненията!
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X