Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми

Здравеите колеги на скоро си купих Frontera започнах да я стиагам за offroad и разбирасе започнах от гумите. Намерих Kobra 265/75/15 но един приЯтел ме стресна като ми каза, че били слаби в раздатката и с такива теЖки гуми запоЧвала да щрака. Някои Сблъсквал ли се е с този проблем.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-05-13, 16:34.

От: Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми

Първоначално публикуван от Todor Mikov Преглед на мнение
    Здравеите колеги на скоро си купих Frontera започнах да я стиагам за offroad и разбирасе започнах от гумите. Намерих Kobra 265/75/15 но един приЯтел ме стресна като ми каза, че били слаби в раздатката и с такива теЖки гуми запоЧвала да щрака. Някои Сблъсквал ли се е с този проблем.
    Здравей колега,и честита предобивка. Слагай гумите и въобще не обръщай внимание на такива мохабети. Аз съм със 275 75 15. А между другото фронтерата ми е дизел А дълга база и изобщо не еслаба в раздатката, твоята какъв модел е?

Коментар

На фронтерите слабото им място е предния диференциал.
      Но така или иначе щом ще се кара офф много скоро отвсякъде ще започне да трака и хлопа
      Така,ч е слагай спокойно гумите, то каквото има да се чупи-ще се счупи. И няма да е само от гумите, а и от други неща...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ми аз съм с Кобри- 245/70/16 пък нищо не щрака - само шумят малко Ако ги караш кротко и без изстъпления няма ядове! А този който ти е говорил за раздатката явно не я е виждал наживо!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          На фронтерите слабото им място е предния диференциал.
          Но така или иначе щом ще се кара офф много скоро отвсякъде ще започне да трака и хлопа.

Коле,недей да се изказваш неподготвен-доколкото знам опита ти с фронтера е нулев.Моя оригинален преден диф го счупих след почти 2 /две/ годишен тормоз,верно,че после я ъпгрейднах малко/има тема тук/ и след това никакви ядове повече не съм имал.Има достатъчно снимков и видеоматериал тук във форума на разходките и глупостите които съм вършил.Що се отнася до "трака и хлопа",ако има събор на Приморско ще ти дам да я покараш и да се увериш,че нито трака,нито хлопа.А я тормозя здраво и редовно из горите-за това съм я взел.Стига с митове и легенди вече.
          Последно редактирано от gimax; 25-05-13, 08:42.

Коментар

Имах предвид, че всеки джип който се юрка по горите започва да трака и хлопа. Неизбежно е. Е, със своевременна смяна на части и консумативи спира да хлопа де.

А за слаб преден диференциал съм чел тук, не е моя измислица. На живо съм виждал три фронтери с една и съща повреда-все в предния диференциал. Май изронваха зъби по главното предаване, но не си спомням със сигурност.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Май изронваха зъби по главното предаване, но не си спомням със сигурност.
              Трошат планети и сателити-като всеки диф,а после короната като ги загребе става шопска салата.

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
                Здравей колега,и честита предобивка. Слагай гумите и въобще не обръщай внимание на такива мохабети. Аз съм със 275 75 15. А между другото фронтерата ми е дизел А дълга база и изобщо не еслаба в раздатката, твоята какъв модел е?
                2.2 16v benzin

Коментар

Колега,сложи ли палавите гуми,раздатката щрака ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнение
                    Колега,сложи ли палавите гуми,раздатката щрака ли?
                    не още не

Коментар

аз
                      Първоначално публикуван от Todor Mikov Преглед на мнение
                      2.2 16v benzin
                      Мойта е такава и я юркам с 265/75/16 GENERAL...(Е те това е тежка гума) и въпреки това все още не съм я чул да хлопа и тропа.Обувай я смело и газ!Въпреки че ще е полезно да кажеш дали е А или Б.
                      Мойта е А.И все пак честита ти придобивка и много много на приятели и майстори дето и те са чули нещо от някъде невярвай!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Да това уточнение е важно дали е А или Б защото ако е Б тези гуми няма да паснат без доработки
                        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Като изключим слабата раздатка на 2.0 бензин която не е толкова слаба,на всички други тя е неразрушима, не съм виждал счупена освен от каране без масло
                          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

И аз сега да питам....моята е 2.0и 115 А спорт ,на тоя модел ли раздатката е по слаба?аз се двоумя дали да вкарам 265/70/15 макар ,че ми се виждат широкички или 245/75/15 ще се радвам да чуя мнения Пиша тук за да неотварям нова тема
                            Nissan Terrano 2.7tdi

Коментар

Първоначално публикуван от dilov4eto Преглед на мнение
                              И аз сега да питам....моята е 2.0и 115 А спорт ,на тоя модел ли раздатката е по слаба?аз се двоумя дали да вкарам 265/70/15 макар ,че ми се виждат широкички или 245/75/15 ще се радвам да чуя мнения Пиша тук за да неотварям нова тема
                              Ето тази е като твоята 2.0 бензин с 33 инча гуми . До сега не съм видял да има проблеми с раздатка . Та слагай смело .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:103.jpg
Прегледи:2
Размер:224.9 КБ
ID:5638034
                              Последно редактирано от kiko00; 29-01-15, 18:53.
                              Напред и нагоре
                              Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                              0886769809-Юлиян
                              kiko00@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X