Здравеите колеги на скоро си купих Frontera започнах да я стиагам за offroad и разбирасе започнах от гумите. Намерих Kobra 265/75/15 но един приЯтел ме стресна като ми каза, че били слаби в раздатката и с такива теЖки гуми запоЧвала да щрака. Някои Сблъсквал ли се е с този проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми
Свий
X
-
Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми
Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-05-13, 16:34.Тагове: Няма
-
От: Ще имам ли проблеми с раздатката ако сложа offroad гуми
Първоначално публикуван от Todor Mikov Преглед на мнениеЗдравеите колеги на скоро си купих Frontera започнах да я стиагам за offroad и разбирасе започнах от гумите. Намерих Kobra 265/75/15 но един приЯтел ме стресна като ми каза, че били слаби в раздатката и с такива теЖки гуми запоЧвала да щрака. Някои Сблъсквал ли се е с този проблем.. Аз съм със 275 75 15. А между другото фронтерата ми е дизел А дълга база и изобщо не еслаба в раздатката, твоята какъв модел е?
-
На фронтерите слабото им място е предния диференциал.
Но така или иначе щом ще се кара офф много скоро отвсякъде ще започне да трака и хлопа
Така,ч е слагай спокойно гумите, то каквото има да се чупи-ще се счупи. И няма да е само от гумите, а и от други неща...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ми аз съм с Кобри- 245/70/16 пък нищо не щрака - само шумят малкоАко ги караш кротко и без изстъпления няма ядове! А този който ти е говорил за раздатката явно не я е виждал наживо!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа фронтерите слабото им място е предния диференциал.
Но така или иначе щом ще се кара офф много скоро отвсякъде ще започне да трака и хлопа.
Коле,недей да се изказваш неподготвен-доколкото знам опита ти с фронтера е нулев.Моя оригинален преден диф го счупих след почти 2 /две/ годишен тормоз,верно,че после я ъпгрейднах малко/има тема тук/ и след това никакви ядове повече не съм имал.Има достатъчно снимков и видеоматериал тук във форума на разходките и глупостите които съм вършил.Що се отнася до "трака и хлопа",ако има събор на Приморско ще ти дам да я покараш и да се увериш,че нито трака,нито хлопа.А я тормозя здраво и редовно из горите-за това съм я взел.Стига с митове и легенди вече.Последно редактирано от gimax; 25-05-13, 08:42.
Коментар
-
Имах предвид, че всеки джип който се юрка по горите започва да трака и хлопа. Неизбежно е. Е, със своевременна смяна на части и консумативи спира да хлопа де.
А за слаб преден диференциал съм чел тук, не е моя измислица. На живо съм виждал три фронтери с една и съща повреда-все в предния диференциал. Май изронваха зъби по главното предаване, но не си спомням със сигурност.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМай изронваха зъби по главното предаване, но не си спомням със сигурност.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеЗдравей колега,и честита предобивка. Слагай гумите и въобще не обръщай внимание на такива мохабети. Аз съм със 275 75 15. А между другото фронтерата ми е дизел А дълга база и изобщо не еслаба в раздатката, твоята какъв модел е?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеКолега,сложи ли палавите гуми,раздатката щрака ли?
Коментар
-
азПървоначално публикуван от Todor Mikov Преглед на мнение2.2 16v benzin
Мойта е А.И все пак честита ти придобивка и много много на приятели и майстори дето и те са чули нещо от някъде невярвай!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
И аз сега да питам....моята е 2.0и 115 А спорт ,на тоя модел ли раздатката е по слаба?аз се двоумя дали да вкарам 265/70/15 макар ,че ми се виждат широкички или 245/75/15 ще се радвам да чуя мненияПиша тук за да неотварям нова тема
Nissan Terrano 2.7tdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от dilov4eto Преглед на мнениеИ аз сега да питам....моята е 2.0и 115 А спорт ,на тоя модел ли раздатката е по слаба?аз се двоумя дали да вкарам 265/70/15 макар ,че ми се виждат широкички или 245/75/15 ще се радвам да чуя мненияПиша тук за да неотварям нова тема
Последно редактирано от kiko00; 29-01-15, 18:53.Напред и нагоре
Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
0886769809-Юлиян
kiko00@abv.bg
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар