Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Колеги,много мислих какви гуми да си купя и последно се спрях на тези - мисля,че избора е добър.Фронтерата я купих с гуми на около 60% в общи линии доста запазени марката е "Пирели Скорпион",вярвайте показаха завидни качества но останаха на 25% пък са и повече летни,а имах нужда от нови - затова избрах точно тези!!!...Като ги тествам ще пиша как се държат и ще има и фото...

Коментар

Мда-а-а. И аз съм им хвърлил око ама пусти кинти

Коментар

Да не мислиш,че ми беше лесно да дам толкова пари.Между другото все още се чудя дали да продам Пирелито или да си ги оставя за дълбок резерв?

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
          Да не мислиш,че ми беше лесно да дам толкова пари.
          Не знам...
          Аз пък все си мисля за този вариант: Купувам всеки месец по една гума. И като събера необходимия брой ги сменям.

Коментар

Става,може и на лизинг - то е същото но ще имаш 4бр.веднага е,малко се оскъпява но кеф цена няма!..
            Последно редактирано от STEF BMW; 31-08-07, 17:06.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
              Става,може и на лизинг ..
              Айде ве! Продават на изплащане?! Къде?

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                Айде ве! Продават на изплащане?! Къде?
                Че в гр.София ако няма то къде другаде.Просто малко си търсил.В моя град има и джанти на лизинг - скоро един колега си взе за Мерцедеса,що да няма и гуми!..Успех.

Коментар

Гелдам има и 15 и 16-ки.Моите (ще ги сменям,шумни са) са 255/65/16.Какви трябва да са за модела обаче.Иначе за 250 лв.намерих готини със силикон.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                    Гелдам има и 15 и 16-ки.Моите (ще ги сменям,шумни са) са 255/65/16.Какви трябва да са за модела обаче.Иначе за 250 лв.намерих готини със силикон.
                    Ти тея глупости със силикон със тензух с ластик на баба от гащите ги забрави, гумите се избират според изискванията на терена/возилото и според марката. Не си давай парите за нещо което търговеца твърди че няма да шуми и ще минава отвсякъде.
                    При положение, че имаш джанти 16 си вземи пак като твойте.
                    no signature no problems

Коментар

Добре де по каталог излизат в друг магазин 235/70/16,обаче какви да взема?Имало 50/50 асвалт/сняг,кал,пясък и били по-шумни.Има и по-скъпи 20/80 20-сняг и др и 80 асвалт.Те дали ще катерят?
                      И последно по-тесните били за сняг и пясък по-добри.А това така ли е?
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Моите са 50/50%,това го пишеше в каталога на модела,а за сняг - по тясни.

Коментар

да тесните по добре за сняг,преди бях с малатеста кобра нт 255х75 за снега хич ги нямаше а на леда са като с кънки обаче за калта няма равна на себеси бяха 20 за пътя и 80 извън него а за шума като затвориш прозорците и надуеш музиката изобщо не се чуваше.Сега си взех по тесни ще ги пробвам още нямам виждане за тях.
                          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Най-хубавата гума е новата!А съвсем друга тема е за какво ще се използва!

Коментар

Тесните гуми са по-добри само на мокра трева и киша.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                                И последно по-тесните били за сняг и пясък по-добри.А това така ли е?
                                Има летни гуми,има зимни гуми,има гуми за сняг,има гуми за пясък ,има гуми за кал ,за лед и т.н.Няма универсални гуми.
                                А, само тези за мъгла са универсални,грешка.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X