Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Ето ги по от близо!...
    Прикачени файлове

Коментар

От: До: НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Във Варна варират между 250 и 260 лв говоря за 235/70/16 BF Goodridge A/T.Днес си купих.

Коментар

От: НОВИ ГУМИ - ЦЕНА!...

Bridgestone Dueler 694, 245/75 R16, на 286 лв ми стъпиха с монтаж и баланс
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Взех ги преди месец. Цена на бройка с доставка до Ловеч - 280 лв.
          Прикачени файлове
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Тесни, широки, за това, за онова .. вариантите са много. Няма как човек да има по един чифт гуми за всички видове терен.
            За мен BF Goodrich All Terrain е идеалния компромис за джипова гума - става за всичко. Избираш си размер и караш.
            А дали е нова или е на 5 години лично за мен няма особено значение, стига протектора да е над 8 мм. Това си е лично мое убеждение, защото карам Фронтера, а не формула 1 и не бих и дал такива пари за 1 гума
            :)

Коментар

Аз пък си взех 4 броя MICHELIN 235/75R15 109T LATITUDE ALPIN EL GRNX за малко над 1000 лв и с тях смятам да изкарам зимата.
              На пролет, ако съм финансово силен, ще си взема и едни BF Goodrich MT 31-ци - за малко под 1000 лв. За мен идеалният компромис е на асфалт да съм с малко по-шумни гуми. Зимата компромиси не правя.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Видях,че темата е за нови гуми но също така видях пост за гуми регенерат.Търсих из нета но нищо конкретно не намерих-къде,как,колко!Някой има ли координати на фирма продаваща или правеща регенерат.Може би е вярно ,че новата гума е най-хубава но и цената си я бива

Коментар

Втора зима съм с BFGoodrich Winter Slalom KSI 245/75R16. Купил съм ги на 212лв.
                  Определено добра гума. Добре се държи на сухо, мокро, сняг, лед, киша.
                  TOYOTA LAND CRUISER 120
                  TOYOTA LAND CRUISER 90

Коментар

Здравейте може ли да изкаже някой впечатление за руските "кама", щото днес снега натрупа и се хвърлих без да питам и обух джипа с такива на 152 лева бройката с една година гаранция 235/75/15 http://kama-balkan.com/products/view...м%20235/75R15

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
                      Здравейте може ли да изкаже някой впечатление за руските "кама", щото днес снега натрупа и се хвърлих без да питам и обух джипа с такива на 152 лева бройката с една година гаранция 235/75/15 http://kama-balkan.com/products/view...им 235/75R15
                      Цената е много добра,но според мен напролет и за в гората ще ти трябват други гуми.Преки впечатления за съжаление нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
                        Цената е много добра,но според мен напролет и за в гората ще ти трябват други гуми.Преки впечатления за съжаление нямам.
                        уж ги дават всесезонни а и в гората би трябвало да са добре, все пак грайфера е около 13-14мм

Коментар

Аз съм ги покарал и мога да те уверя,че и лятото се държат съвсем нормално.С изключение на дълбоката и мазна кал ,нямаш проблем.
                          Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X