Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стартер ОФА 2,2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стартер ОФА 2,2

Здравейте , имам проблем с стартера ще се налага сваляне .Питането ми е относно самия процес , а именно има ли някакъв хуманен метод защото както ми изглежда ситуацията ще трябва да разглобя половината двигател .Ако за един стартер се налага да свалям дроселова клапа ,всмукателен колектор с инжектори маркучи с антифриз то страшно ремонтно-пригодно са го измислили братята германци няма що .Двигателя е 2,2 16в X22XE ,моля колеги минали по този път да споделят за някой чалъм .Благодаря предварително

От: Стартер ОФА 2,2

Първоначално публикуван от Barona Преглед на мнение
    Здравейте , имам проблем с стартера ще се налага сваляне .Питането ми е относно самия процес , а именно има ли някакъв хуманен метод защото както ми изглежда ситуацията ще трябва да разглобя половината двигател .Ако за един стартер се налага да свалям дроселова клапа ,всмукателен колектор с инжектори маркучи с антифриз то страшно ремонтно-пригодно са го измислили братята германци няма що .Двигателя е 2,2 16в X22XE ,моля колеги минали по този път да споделят за някой чалъм .Благодаря предварително
    Аз съм минал. Изобщо нищо от това което си описал не се сваля. Сваля се отдолу. Отиваш на стартерджия, пиеш си кафето и след 1.30 ч, палиш и си тръгваш.
    no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X