Обява

Свий
Няма добавени обяви.

теч от късата полуоска от страната на диференциала Фронтера Б 2001

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• теч от късата полуоска от страната на диференциала Фронтера Б 2001

Здравейте,колеги някой да знае каква е семерингата , видях че трябва да сваля полуоската с планката която е хваната към дифа но не разбрах дали е със зегер и се издърпва като на леките коли също не разбрах къде е семерингата на планката която е хваната с болтовете или е на диференциала,има ли я тази семеринга.Някой ако се е сблъсквал с проблема да каже!

От: теч от късата полуоска от страната на диференциала Фронтера Б 2001

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:1
Размер:167.4 КБ
ID:5457131

това е мястото за което става въпрос

Коментар

Полуоската не се вади с дърпане, трябва да развиеш планката и да изтеглиш полуоската,всичко е закопчано със зегерки. Не знам дали ще успееш да махнеш само едната планка на място, аз свалих целия диф, а семеринга е доста особен най добре си го подготви и тогава разкачай
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Да си го приготвя ама не го намирам никъде този семеринг ,лагера също не го намирам може и той да играе радиално и затова да пуска семеринга,говорим за фронтера Б!!!Планката е само една и като махна шенкела не виждам какво ще попречи да я извадя,давай жокери ако имаш и за частите от къде да ги взема лагер и семеринга

Коментар

Аз го правих на фронтера А ама като гледам картинката разлика няма, добре е и лагера да провериш как е при мен беше добре, размери не съм свалял на вид е нормален лагер само дето има канал за зегерка отвън, семеринга не съм слагал нов а свален от нетечащ мост но провери в представителство или специализиран магазин на опел трябва да го има. За да ти е спокойно поръчай си нови лагер и семеринг и тогава разкачай това са поз. 4 и поз. 6 от схемата. Дочух за цена на семеринга около -70 лева но нямах време да чакам че колата разглобена и така. Сори че не съм по конкретен ама това знам. Успех !
          ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X