Колеги,моля дайте ми съвет . Губи ми парното какво да направя ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с охладителната система на Вектра С двигател-Z18XE
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: проблем с охладителната система на Вектра С двигател-Z18XE
Антифриз тече ли /изтича ли под колата/? Ако не, какво е нивото на антифриза? Каква темпаратура държи мотора? И напиши къде е тая кола за да дадат препоръки за майстор.
Коментар
-
Да беше написала от кой град си все някой щеше да я погледне тая кола,пък току виж го намерим това парно дето се губи!!!
Поздрави!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Търси някой да те стопля още два месеца. После е лесно."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеТърси някой да те стопля още два месеца. После е лесно.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първо, Вектра с климатик...??? Второ, за да не и духа парното вероятно вече има достатъчно отвори по купето от където да влиза свеж въздух. И трето ще се охлажда с това което в момента не и прави парното.... И четвърто, повече едва ли ще влезе..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеТърси някой да те стопля още два месеца. После е лесно.
Коментар
-
От: проблем с парното на опел вектра с 1.8
А какво стана с този проблем: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161069The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Пробвай като ти изчезне парното да псреш на място и да форсираш до 3000-35000 оборота и задръж така минута. Ако ти се появи парното и след това като покараш пак изчезне, значи имаш въздух в системата, а той като обезвъздушиш веднъж, повече не трябва да има. Та ако се изгуби парното пак, значи вкарва отнякъде, а това не е добре, но по-нататък.
Коментар
-
Първоначално публикуван от anita.marinova.99 Преглед на мнениенамери кой да я топли но колата не се оправи.антифриз не губи но на дълги разстояния парното става хладко.
Така, по темата. Така както го описваш ако стрелката на температурата ти не пада когато изчезва топлото то ти е запушено радиаторчето на парното. Ако стрелката ти пада и заедно с това ти изчезва парното, то тогава вероятно термостата ти е блокирал отворен. Както казаха по горе, възможно е да има въздух в системата, вариантите да влиза въздух са няколко, но първо виж първите два варианта и пиши какъв е резултата там.
Кой мислиш да я прави колата?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар