Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БАГАЖНИК ЗА КБЗ 2000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• БАГАЖНИК ЗА КБЗ 2000

Вече мога да се похфаля,че вече си имам и багажник за "Фронтерата".Спестих си доста пари за онези пластмаски отгоре пък и не мога да подчертая,че ги има на склад някъде?Никаква философия,просто хващаш телоподаващото и след около един час /с подходящи материали/го поставяш на тавана.Даже монтирах и халогени /засега два броя/ отгоре!.....Колеги търся "Боска" който се закача на багажника отгоре,ако някой знае нещо по въпроса ще черпя.Намерих чисто нов,просто е уникален но става въпрос за 750лв,а аз търся нещо по-достъпно.Предварително благодаря.Ще пусна снимки.

До: БАГАЖНИК ЗА КБЗ 2000

колега ще сложиш ли някоя снимка,че и аз замислям да слагам халогени по тавана...

Коментар

В момента фотото е във владение на дъщерята,а тя е на екскурзия.След няколко дни обещавам снимки.

Коментар

Ето за това става въпрос.
        Прикачени файлове

Коментар

Забележете и гумите.Направо съм горд с тях.Голям дракстер по дюните.
          Прикачени файлове

Коментар

Stef,благодаря ти за идеята!може ли да се вьзполвам от нея? Междо другото какво бихте казали за преместване на задните седалки по-напред?С цел по голям багажник?

Коментар

Първоначално публикуван от antonov1 Преглед на мнение
              Междо другото какво бихте казали за преместване на задните седалки по-напред?С цел по голям багажник?
              няма да стане, там е края на резервуара и има доста голяма разлика във височината окло 20 см. които няма как да ги прескочиш а ако все пак го направиш седалгата няма да е устойчива....
              no signature no problems

Коментар

Разбира се,че може.Аз просто показвам някои/скромни/ подобрения,а всеки на когото му харесват да си ги изработва и ще се радвам да видя дори по добри идеи!Успех.А за преместването на задната седалката не се хаби "Фанатик" е прав пък и има и панти за обръщането,а тях къде ще изместиш?

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                  Забележете и гумите.Направо съм горд с тях.Голям дракстер по дюните.
                  А сега ми кажете за гумите.Моите са подобни на тези от снимката и по дюните съм цар,но стъпя ли на пясъка на плажа,леееееееекинко си лягам по корем и до там.Един пъч с дълга Фронтера с широки гуми караше и аз реших че освен шарката и широчината е предимство.Въпроса ми е кави трябва да са като широчина и грайфер за пясък,за кал и за сняг,както и кога е желателно да се използват бавните.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                    Вече мога да се похфаля,че вече си имам и багажник за "Фронтерата".Спестих си доста пари за онези пластмаски отгоре пък и не мога да подчертая,че ги има на склад някъде?Никаква философия,просто хващаш телоподаващото и след около един час /с подходящи материали/го поставяш на тавана.Даже монтирах и халогени /засега два броя/ отгоре!.....Колеги търся "Боска" който се закача на багажника отгоре,ако някой знае нещо по въпроса ще черпя.Намерих чисто нов,просто е уникален но става въпрос за 750лв,а аз търся нещо по-достъпно.Предварително благодаря.Ще пусна снимки.
                    Ако това "Боска" е багажник аеродинамичен за отгоре,има ефтини до 350 лв,само че след покупката от вътрешната страна се подсилват с метални планки и се залива с епоксидна смола.Иначе се чупят бързо.След тази процедура здравината става по-добра от тези от по 750 лв.
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                      Ако това "Боска" е багажник аеродинамичен за отгоре,има ефтини до 350 лв,само че след покупката от вътрешната страна се подсилват с метални планки и се залива с епоксидна смола.Иначе се чупят бързо.След тази процедура здравината става по-добра от тези от по 750 лв.
                      и аз не съм сигурен какво е " Боска" но ако е това за което писа адвокат, аз вчера доста време рових специално за "автомибилни багажници" чрез гугъла, и гледам се продават масово "THULE" различни както по форма така и по размер, и мисля че всеки може да открие нещо подходящо, аз си харесах един с обем 300 литра за 400 лв. но ще го купувам след около 8 месеца чак, а иначе търсейки попаднах на една оферта в която се продава такъв втора употреба мисля че беше за 150-200 лв, като пишеше че е нов а цена като нов - 600-700/карам по спомен/, и ако е така наистина офертата е супер, жалко че в момента не ми е нужен а и имам други грижи в момента иначе го отнасях.

Коментар

ТHULE е марката за такива Top-case-ове, аз съм с такъв 350 литров и съм много доволен, събира 4-ри пъти колкото багажника на фронтерата

no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          А сега ми кажете за гумите.Моите са подобни на тези от снимката и по дюните съм цар.
                          От "подобни" до "подобни" има разлика ;-)
                          аз ти препоръчвам 31" ако си на 15" джанти, на пясъка философията е да не даваш яко газ демек да не бокссуваш което ще рече че е по-добре на бавни и със спуснато налягане, аз лично миналата година си карах без да го спускам и нямах никакви грижи, но тази година не съм пробвал, че жената щеше да ме бие, заради хората и палатките .
                          no signature no problems

Коментар

Мноого се извинявам за офтопика, но имам един въррос към fanatic, колега, защо си криете номерата, на много места срещам снимки на коли, джипки или там каквото е няма значение, със закрити номера???
                            Ти като се движиш по улицата нали всички ти го виждат номера, а в нета защо много хора си крият номерата???
                            Много пъти съм си задавал този въпрос и до логичен отговор не съм стигал, светни ме плийз.

П.П. ТHULE-то е супер и аз съм се мераклисал, а това че поема четири пъти повече от багажника (нищо че говориш за къса фронтера) много ме впечатли, не изглежда толкова голям.
                            LZ1PER

Коментар

fanatic, ще си взимам нещо като твоето, а може да излезе и същото, само ще те помоля за габаритите ако не ти е проблем да ми пишеш, че този 300 л. дето го гледах ми се струва че е по висок от твоя, а ти казваш че твоя е 350л., да знам дали ще влиза с него в гаража, и пиши дали си правил допълнително усиления на касата за захвата, макар че ми се струват дивотии тези работи че не издържа и се чупи лесно, все пак хората не правят от вчера такива багажници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X