Вече мога да се похфаля,че вече си имам и багажник за "Фронтерата".Спестих си доста пари за онези пластмаски отгоре пък и не мога да подчертая,че ги има на склад някъде?Никаква философия,просто хващаш телоподаващото и след около един час /с подходящи материали/го поставяш на тавана.Даже монтирах и халогени /засега два броя/ отгоре!.....Колеги търся "Боска" който се закача на багажника отгоре,ако някой знае нещо по въпроса ще черпя.Намерих чисто нов,просто е уникален но става въпрос за 750лв,а аз търся нещо по-достъпно.Предварително благодаря.Ще пусна снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БАГАЖНИК ЗА КБЗ 2000
Свий
X
-
До: БАГАЖНИК ЗА КБЗ 2000
Първоначално публикуван от antonov1 Преглед на мнениеМеждо другото какво бихте казали за преместване на задните седалки по-напред?С цел по голям багажник?no signature no problems
Коментар
-
Разбира се,че може.Аз просто показвам някои/скромни/ подобрения,а всеки на когото му харесват да си ги изработва и ще се радвам да видя дори по добри идеи!Успех.А за преместването на задната седалката не се хаби "Фанатик" е прав пък и има и панти за обръщането,а тях къде ще изместиш?
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЗабележете и гумите.Направо съм горд с тях.Голям дракстер по дюните.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеВече мога да се похфаля,че вече си имам и багажник за "Фронтерата".Спестих си доста пари за онези пластмаски отгоре пък и не мога да подчертая,че ги има на склад някъде?Никаква философия,просто хващаш телоподаващото и след около един час /с подходящи материали/го поставяш на тавана.Даже монтирах и халогени /засега два броя/ отгоре!.....Колеги търся "Боска" който се закача на багажника отгоре,ако някой знае нещо по въпроса ще черпя.Намерих чисто нов,просто е уникален но става въпрос за 750лв,а аз търся нещо по-достъпно.Предварително благодаря.Ще пусна снимки.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеАко това "Боска" е багажник аеродинамичен за отгоре,има ефтини до 350 лв,само че след покупката от вътрешната страна се подсилват с метални планки и се залива с епоксидна смола.Иначе се чупят бързо.След тази процедура здравината става по-добра от тези от по 750 лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнениеА сега ми кажете за гумите.Моите са подобни на тези от снимката и по дюните съм цар.
аз ти препоръчвам 31" ако си на 15" джанти, на пясъка философията е да не даваш яко газ демек да не бокссуваш което ще рече че е по-добре на бавни и със спуснато налягане, аз лично миналата година си карах без да го спускам и нямах никакви грижи, но тази година не съм пробвал, че жената щеше да ме бие, заради хората и палатките.
no signature no problems
Коментар
-
Мноого се извинявам за офтопика, но имам един въррос към fanatic, колега, защо си криете номерата, на много места срещам снимки на коли, джипки или там каквото е няма значение, със закрити номера???
Ти като се движиш по улицата нали всички ти го виждат номера, а в нета защо много хора си крият номерата???
Много пъти съм си задавал този въпрос и до логичен отговор не съм стигал, светни ме плийз.
П.П. ТHULE-то е супер и аз съм се мераклисал, а това че поема четири пъти повече от багажника (нищо че говориш за къса фронтера) много ме впечатли, не изглежда толкова голям.LZ1PER
Коментар
-
fanatic, ще си взимам нещо като твоето, а може да излезе и същото, само ще те помоля за габаритите ако не ти е проблем да ми пишеш, че този 300 л. дето го гледах ми се струва че е по висок от твоя, а ти казваш че твоя е 350л., да знам дали ще влиза с него в гаража, и пиши дали си правил допълнително усиления на касата за захвата, макар че ми се струват дивотии тези работи че не издържа и се чупи лесно, все пак хората не правят от вчера такива багажници.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар