Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еми и аз също си взех Фронтерка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Еми и аз също си взех Фронтерка

Здравейте колеги, след еднгодишно мислене отскоро и аз си взех фронтера 2,2 екотек 99 г. Като цяло много ме кефи и напълно оправда очакванията ми ама имам някои дребни проблеми като например чупещия се волан. Явно предишния водач като е карал "офроуд" се държал здраво за волана и сега при навиване мърда нагоре надолу с припукване, предполагам че лостчето не го застопорява здраво. Та ще Ви бъда благодарен ако някой помогне със съвет къде мога да го оправя (в София) макар и да трябва да го фиксирам, че много ме дразни. Благадаря предварително поздрави на всички.

До: Еми и аз също си взех Фронтерка

Честито от мен и много безаварийни километри
    Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

Честито колега! Сподели впечатления от този двигател че аз и съм се спрял на версията 2.2i .
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от GOSHKO135 Преглед на мнение
        Здравейте колеги, след еднгодишно мислене отскоро и аз си взех фронтера 2,2 екотек 99 г. Като цяло много ме кефи и напълно оправда очакванията ми ама имам някои дребни проблеми като например чупещия се волан. Явно предишния водач като е карал "офроуд" се държал здраво за волана и сега при навиване мърда нагоре надолу с припукване, предполагам че лостчето не го застопорява здраво. Та ще Ви бъда благодарен ако някой помогне със съвет къде мога да го оправя (в София) макар и да трябва да го фиксирам, че много ме дразни. Благадаря предварително поздрави на всички.
        ай честито! и да почерпиш!

ама като го фиксираш волана, как ще завиваш бре, м?

Коментар

Добър избор 2.2 е сериозен мотор!Честито и със здраве....

Коментар

Честото!!! Много да те слуша, а и ти нея ! За волана виж из "Купувам-продавам" - имаше снимка на една смачкана Фронтера. Аз съм я виждал. Има волан и всичко по управлението и е здраво, та може да си смениш цялата джаджа и да си имаш ЧПВ .
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Хайде на фронтерите, вървят като топъл хляб напоследък ... нещо което може само да ни радва... честито и да те радва дълго врене

Коментар

благодаря за пожеланията добри хора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X