Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купихме Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купихме Фронтера

Здравейте и от мен! За много години най-вече! След дълго четене, ровене във форума и чудене какъв да е първия джип в семейството се спряхме на фронтера 2.8 тд дълга база.Преди 2 седмици я купихме и засега сме много доволни.Имам и едно питане,има ли кора или щора на багажника за този модел, и от къде мога да си купя евентуално?

От: Купихме Фронтера

Коя година е фронтерката ако е от старата модификация до 98 година стандартно нямата но винаги може да се направи .
    Land rover 2.5 tdi
    0884035413

Коментар

96 година е ,значи ще трябва да се пригоди от нещо.

Коментар

И аз обмислям варианти как да направя читава щора отзаде че и без това е като фургон вътре, а и да не се вижда много какво има в багажника.

Коментар

За много години и честита придобивка! Стандартно няма кора. Ако не искаш да се вижда багажника, най-евтино и лесно е със затъмняване на стъклата (или платнище върху джунджуриите ). Можеш и сам да си направиш, ама ако нямаш необходимите умения ще стои като подарена, ще хлопа и ще ти лази по нервите в крайна сметка.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Моята е 96-та дълга база и има вертикална мрежеста и хоризонтална плътна щора в едно.
            СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
            ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Моята съм я свалил защото като ходя за риба няма място за въдиците, и място за бгажи и палатки когато ходим на плажа около Дуранкулак, за някой друг ден.Пък и пластмасите поскърцват от време на време, когато минавам през дупките, и ме дразнят.
              ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнение
                Моята е 96-та дълга база и има вертикална мрежеста и хоризонтална плътна щора в едно.
                Би ли я снимал Най-вероятно е преправена от друг автомобил,защото оригинално не се предлага щора! Би ми било интересно да видя (а и май не само на мен) как е направено.

Коментар

Честито!Радвай се на фургона,ако знаеш колко багаж побира и не го усеща даже!Като тръгна за Балкана я бамкам до горе +пълен екипаж ,кефи ме тотално всеки път,а като кача и багажника.........!!Безаварийно каране !Карай си без щора!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ами има си улейчета по които се движи кутията с щорите, няма нищо преправяно.Няма следи от напрви си сам.
                    ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнение
                      Ами има си улейчета по които се движи кутията с щорите, няма нищо преправяно.Няма следи от напрви си сам.
                      Снимай колега да видим какво представлява... ако не ти е проблем де.

Коментар

Ето и малко снимки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05235.jpg
Прегледи:1
Размер:133.4 КБ
ID:5442605Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05236.jpg
Размер:176.2 КБ
ID:5442606Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05237.jpg
Размер:176.6 КБ
ID:5442607Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05239.jpg
Размер:182.9 КБ
ID:5442608

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X