Здравейте и от мен! За много години най-вече! След дълго четене, ровене във форума и чудене какъв да е първия джип в семейството се спряхме на фронтера 2.8 тд дълга база.Преди 2 седмици я купихме и засега сме много доволни.Имам и едно питане,има ли кора или щора на багажника за този модел, и от къде мога да си купя евентуално?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купихме Фронтера
Свий
X
-
От: Купихме Фронтера
За много години и честита придобивка! Стандартно няма кора. Ако не искаш да се вижда багажника, най-евтино и лесно е със затъмняване на стъклата (или платнище върху джунджуриите). Можеш и сам да си направиш, ама ако нямаш необходимите умения ще стои като подарена, ще хлопа и ще ти лази по нервите в крайна сметка.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Моята съм я свалил защото като ходя за риба няма място за въдиците, и място за бгажи и палатки когато ходим на плажа около Дуранкулак, за някой друг ден.Пък и пластмасите поскърцват от време на време, когато минавам през дупките, и ме дразнят.СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнениеМоята е 96-та дълга база и има вертикална мрежеста и хоризонтална плътна щора в едно.Най-вероятно е преправена от друг автомобил,защото оригинално не се предлага щора! Би ми било интересно да видя (а и май не само на мен) как е направено.
Коментар
-
Честито!Радвай се на фургона,ако знаеш колко багаж побира и не го усеща даже!Като тръгна за Балкана я бамкам до горе +пълен екипаж ,кефи ме тотално всеки път,а като кача и багажника.........!!Безаварийно каране !Карай си без щора!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Plamen0401 Преглед на мнениеАми има си улейчета по които се движи кутията с щорите, няма нищо преправяно.Няма следи от напрви си сам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар