Колеги,ако някой има информация или разполага с радиатор за продаване–здрав разбира се,да бъде така любезен да ми пише,че моя протече.Фронтерата е 94г. 115к.с. Търсих на някои места,но без резултат,за това пиша тук.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
воден радиатор за ОФА КБ
Свий
X
-
От: воден радиатор за ОФА КБ
Първоначално публикуван от tomil Преглед на мнениеКолеги,ако някой има информация или разполага с радиатор за продаване–здрав разбира се,да бъде така любезен да ми пише,че моя протече.Фронтерата е 94г. 115к.с. Търсих на някои места,но без резултат,за това пиша тук.звънни на Лозан, телефона му го има в профила. Isuzo
no signature no problems
-
Нов BNR е около 250лв.( по спомен).Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 03-01-13, 18:05.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Все повече се убеждавам че Фронтерата е като совалка , с по скъпа поддръжка от повечето джипки.В Хасково има доста Фронтери на части в някаква морга(не че имаше за моята фарове )може да питаш .0898739729, в Пазарджик 0884670602, в Габрово 0878171631, в Плевен 0888810523,в София 0887851416 Дано си намериш.
Коментар
-
Без да си давам зор открих радиатори в една верига, дето завършва на 07. Китайски са и са малко по-рехави, ама на Аудито и двата са такива и няма и опит да грее в най-големите жеги, а сега парното направо ми отлепва подметките. Радиатор втора ръка само ако е подарък.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнениеКолега, ако не си решил проблема с радиатора имам един дето става за каране, подарява се ако искаш обади се О889Ч76О81
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнениеколега auto_marin,здрав ли е на твоя радиатор горния казан, на който са двата маркуча. питам, щото моя щусер се счупи на единия маркуч и днеска ми лепиха друг ама ми е съмнително да изкара много.по-добре казаха ако си намеря целия казан и да ми го сменят.ако е зздрав и колегата не го вземе може да ми го пратиш ,ако не е проблем. ако свърши работа на колегата здраве да е.ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнениеколега auto_marin,здрав ли е на твоя радиатор горния казан, на който са двата маркуча. питам, щото моя щусер се счупи на единия маркуч и днеска ми лепиха друг ама ми е съмнително да изкара много.по-добре казаха ако си намеря целия казан и да ми го сменят.ако е зздрав и колегата не го вземе може да ми го пратиш ,ако не е проблем. ако свърши работа на колегата здраве да е.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнениеколега auto_marin,здрав ли е на твоя радиатор горния казан, на който са двата маркуча. питам, щото моя щусер се счупи на единия маркуч и днеска ми лепиха друг ама ми е съмнително да изкара много.по-добре казаха ако си намеря целия казан и да ми го сменят.ако е зздрав и колегата не го вземе може да ми го пратиш ,ако не е проблем. ако свърши работа на колегата здраве да е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар