Бавно парно на Фронтера ,без никакви проблеми в загряване на ДВГ и показател на работна температура!Евентуални причини ,като скапано радиаторче или някоя въздушна клапа!Някой имал ли е подобен проблем,че досега радиаторче не съм сменявал ,иначе си загрява бързо и си държи перфектна температура ,просто по-бавно и малко по-слабо грее парното ,без разлика на място или в движение!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Парно Фронтера.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Парно Фронтера.
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеБавно парно на Фронтера ,без никакви проблеми в загряване на ДВГ и показател на работна температура!Евентуални причини ,като скапано радиаторче или някоя въздушна клапа!Някой имал ли е подобен проблем,че досега радиаторче не съм сменявал ,иначе си загрява бързо и си държи перфектна температура ,просто по-бавно и малко по-слабо грее парното ,без разлика на място или в движение!
-
От: Парно Фронтера.
Колега ,благодаря ти много!Не можах да намеря темата за парно Фронтера въпреки ,че бях сигурен ,че я има-съжалявам!Направо ще се сваля радиаторче!Администраторите могат да затворят темата!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар