Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парно Фронтера.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Парно Фронтера.

Бавно парно на Фронтера ,без никакви проблеми в загряване на ДВГ и показател на работна температура!Евентуални причини ,като скапано радиаторче или някоя въздушна клапа!Някой имал ли е подобен проблем,че досега радиаторче не съм сменявал ,иначе си загрява бързо и си държи перфектна температура ,просто по-бавно и малко по-слабо грее парното ,без разлика на място или в движение!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

От: Парно Фронтера.

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
    Бавно парно на Фронтера ,без никакви проблеми в загряване на ДВГ и показател на работна температура!Евентуални причини ,като скапано радиаторче или някоя въздушна клапа!Някой имал ли е подобен проблем,че досега радиаторче не съм сменявал ,иначе си загрява бързо и си държи перфектна температура ,просто по-бавно и малко по-слабо грее парното ,без разлика на място или в движение!
    Колега, има много причини да нямаш парно, прочети тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=21298 и ще откриеш причината, успех!

Коментар

От: Парно Фронтера.

Колега ,благодаря ти много!Не можах да намеря темата за парно Фронтера въпреки ,че бях сигурен ,че я има-съжалявам!Направо ще се сваля радиаторче!Администраторите могат да затворят темата!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X