Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно разхода на 2,0 мотор на ОФБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно разхода на 2,0 мотор на ОФБ

Здравейте колеги,много ми харесват ОФБ кьса база,решил сьм да си купя такава,но изкам да я карам на бензин,затова бихте ли ми казали колко е действителният и разход?Благодаря предварително на всички отзовали се колеги!

От: Относно разхода на 2,0 мотор на ОФБ

На ОФБ дълга или къса база има само 2,2 и 3,2 бензин. За 2,2 около 10-14, че и повече.
    СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
    ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

От преди 3 години: ОФБ КБ 2.2 Бензин ( 136 кс ) от Германия до тук ми даде 9.5 л./100 км. След това отиде при сина ми и не съм го питал какъв й е разхода.
      Гледам, че не питаш за дизеловия вариант - явно си решил да е бензин! ( Само за справка моята ОФБ КБ дизел на дълго вече 3.5 год. ми дава 7.5 до 8 л./100 км извънградско. )
      Казано е:
      -"Обичай ближния",
      щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнение
        От преди 3 години: ОФБ КБ 2.2 Бензин ( 136 кс ) от Германия до тук ми даде 9.5 л./100 км. След това отиде при сина ми и не съм го питал какъв й е разхода.
        Гледам, че не питаш за дизеловия вариант - явно си решил да е бензин! ( Само за справка моята ОФБ КБ дизел на дълго вече 3.5 год. ми дава 7.5 до 8 л./100 км извънградско. )
        Преди години карах само дизели,но сега ме е страх от тези нови дизели,кой мотор е най сполучлив от сегашните?

Коментар

Първоначално публикуван от пандо Преглед на мнение
          Преди години карах само дизели,но сега ме е страх от тези нови дизели,кой мотор е най сполучлив от сегашните?
          Всеки който е на малко километри
          no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X