Здравейте колеги,много ми харесват ОФБ кьса база,решил сьм да си купя такава,но изкам да я карам на бензин,затова бихте ли ми казали колко е действителният и разход?Благодаря предварително на всички отзовали се колеги!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Относно разхода на 2,0 мотор на ОФБ
Свий
X
-
От: Относно разхода на 2,0 мотор на ОФБ
От преди 3 години: ОФБ КБ 2.2 Бензин ( 136 кс ) от Германия до тук ми даде 9.5 л./100 км. След това отиде при сина ми и не съм го питал какъв й е разхода.
Гледам, че не питаш за дизеловия вариант - явно си решил да е бензин! ( Само за справка моята ОФБ КБ дизел на дълго вече 3.5 год. ми дава 7.5 до 8 л./100 км извънградско. )Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнениеОт преди 3 години: ОФБ КБ 2.2 Бензин ( 136 кс ) от Германия до тук ми даде 9.5 л./100 км. След това отиде при сина ми и не съм го питал какъв й е разхода.
Гледам, че не питаш за дизеловия вариант - явно си решил да е бензин! ( Само за справка моята ОФБ КБ дизел на дълго вече 3.5 год. ми дава 7.5 до 8 л./100 км извънградско. )
Коментар
-
Първоначално публикуван от пандо Преглед на мнениеПреди години карах само дизели,но сега ме е страх от тези нови дизели,кой мотор е най сполучлив от сегашните?no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар