Най-накрая остана лев и за Фронта. Днес си поръчах от А+ комплекти за смяна на тампоните на задните ресьори и амортесьори. 8 бр за задното окачване на ресьорите, 2 бр за предното им окачване и комплект за задните амове. Всичко това ще ми коства 195 лв. Между другото днес и махнах и катализатора, че много миришеше, като загрее. Катализатора е метален. Сега ръмжи малко повече, но върви определено по-добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на тампони на задното окачване
Свий
X
-
От: Смяна на тампони на задното окачване
Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнениеНай-накрая остана лев и за Фронта. Днес си поръчах от А+ комплекти за смяна на тампоните на задните ресьори и амортесьори. 8 бр за задното окачване на ресьорите, 2 бр за предното им окачване и комплект за задните амове. Всичко това ще ми коства 195 лв. Между другото днес и махнах и катализатора, че много миришеше, като загрее. Катализатора е метален. Сега ръмжи малко повече, но върви определено по-добре.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
-
Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнениеНай-накрая остана лев и за Фронта. Днес си поръчах от А+ комплекти за смяна на тампоните на задните ресьори и амортесьори. 8 бр за задното окачване на ресьорите, 2 бр за предното им окачване и комплект за задните амове. Всичко това ще ми коства 195 лв. Между другото днес и махнах и катализатора, че много миришеше, като загрее. Катализатора е метален. Сега ръмжи малко повече, но върви определено по-добре.. Моята фронтера е 2,3 ТДИ 94г. ДБ. от Пазарджик съм. Струва ми се че доста са те натоварили с цената на тези гумени втулки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гюлето Преглед на мнениеА стига бе колега,не знам от къде си,но аз също подмених тампоните на цялата задница преди половин година.излезе ми 80лв. с работата. Моята фронтера е 2,3 ТДИ 94г. ДБ. от Пазарджик съм. Струва ми се че доста са те натоварили с цената на тези гумени втулки
Коментар
-
Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнениеДобро утро, въпросните селенови втулки ги имаше само в Опел и ги дръпнахме от там! Иначе цената ми се струва нормална, но това е друга тема.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеДа беше се обадил на Лозан по телефона. Има втулки за ресорите на много прилична цена. Щеше да ти ги прави с куриер.
Коментар
-
Аз карах 50 000 км с втулки от москвич, после ги смених с такива от Волга. Цените бяха по 80 ст. и по 50 ст. за цялата задница 10 лв. как са ти взели 195 лв. не ми е ясно
А при Лозан втулките са от Исузу и са много по-издръжливи от руските и са също на много добра цена. Следващия път да си знаете да не давате пари на вятъра.no signature no problems
Коментар
-
Еми всичко вече е Ок. За около час с майстора ми подновихме всичко отзад на фронта, после гумите на 1.8 атмосфери и сега съм като ситроен във возенето. Много безаварийни на всички!
п.п Втулките на ресьорите отпреди отзад са Исузо, а тези на амовете GM.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар