Здравейте, имам си гадно проблемче!!! ABS-а ми светва при потегляне гася паля не свети после 3 дни не свети?С контактен спрей почистих датчика на диференциала ще почистя и предните два струва ми се, че светва по често когато карам на заден ход-може и да ми се струва така!!!По скоро се случва като маневрирам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с ABS
Свий
X
-
От: Проблем с ABS
Здравей, колега. Обясни за какъв двигател става въпрос. Отиди да я закачат на диагностика и тя може да покаже дали се касае за дефектирал датчик или друго.First Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
-
Имам същият проблем откакто съм взел колата - 1 година, най-вероятно попрекъснал, но не съвсем, кабел към предните датчици. Чакам го да прекъсне съвсем, че да го хвана кой точно е. Наскоро ходих на диагностика, където ми препоръчаха да сменя електрониката на помпата, но едва ли е от там!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Аналогичен случай с моя: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146710
Само дето аз ходих на диагностика ама голям праз. Трябва като намеря време да проверя датчиците и кабелите, което явно трябва да направи и всеки от вас, защото в сервизите им е по-лесно да сменят абееси и датчици. Предполагам сте наясно с цените им....В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар