Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ABS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ABS

Здравейте, имам си гадно проблемче!!! ABS-а ми светва при потегляне гася паля не свети после 3 дни не свети?С контактен спрей почистих датчика на диференциала ще почистя и предните два струва ми се, че светва по често когато карам на заден ход-може и да ми се струва така!!!По скоро се случва като маневрирам.

От: Проблем с ABS

Здравей, колега. Обясни за какъв двигател става въпрос. Отиди да я закачат на диагностика и тя може да покаже дали се касае за дефектирал датчик или друго.
    Последно редактирано от Brazer; 16-10-12, 21:10. Причина: правописна грешка
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

Моя грешка фронтера Б X22SE 2001 г.Диагностика на ABS в Шумен няма кой да ми направи.

Коментар

Имам същият проблем откакто съм взел колата - 1 година, най-вероятно попрекъснал, но не съвсем, кабел към предните датчици. Чакам го да прекъсне съвсем, че да го хвана кой точно е. Наскоро ходих на диагностика, където ми препоръчаха да сменя електрониката на помпата, но едва ли е от там!
        Honda XL600LM, 1987
        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Аналогичен случай с моя: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146710
          Само дето аз ходих на диагностика ама голям праз. Трябва като намеря време да проверя датчиците и кабелите, което явно трябва да направи и всеки от вас, защото в сервизите им е по-лесно да сменят абееси и датчици. Предполагам сте наясно с цените им....
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Говорят ми за четки на моторчето в управляващия блок???

Коментар

Здравейте, дайте ми съвет къде до отида да ми направят диагностика но ABS-а мисля да отида до Булвария във Варна.Някой ако има по добри варианти да казва, желателно е да е около Шумен!

Коментар

Здравейте
                Най-лесно може да се хване проблема ако се качи на подемник.
                1. проверявате си гривните да не са замърсени
                2. датчиците към гривните трябва да са на определено разтояние, данните ги има в Auto Data

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X