Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със седалка на Фронтера А

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със седалка на Фронтера А

Здравейте ! Имам един несвойствен проблем .Основата на седалката отдолу е една гума с мрежичка по средата .проблема е че се къса за втори път през последните два месеца .Ако някой е миал такъв проблем да сподели как го е решил .Благодаря предварително

От: Проблем със седалка на Фронтера А

Вариант 1 - сменяш седалката със здрава (примерно с лява от някоя англичанка)
    Вариант 2 - разглобяваш седалката и сменяш "ластика" с подходящ здрав плат.
    Второто е по-трудоемко и резултатът е несигурен.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз пък разкарах гумата ,че се беше скъсала много и напъхах отдолу две парчета ламиниран паркет 7 мм.Една идея по твърдо е ама аз съм над 100 кила.Ако си по лек сложи ламинат от 6 мм.стават вече пет години откакто я карам така.Единственото което може да ме накара да си сменя седалката е, че вече се прокъса тапицерията.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Това ми беше попаднало преди време докато търсех информация за този проблем - http://i158.photobucket.com/albums/t...0_16030001.jpg
        '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

за 1 ден при Лозан за 50лв ми го оправиха с пружини и ластици от други седалки
          Opel Frontera 25TDS(VM41B) 1997

Коментар

Далеч ми е Лозан .Но благодаря за идеите ще го реша някак а пък и аз съм 104 кг така че трябва да е здраво

Коментар

И аз го имах този проблем . Няма да казвам по каква причина се продъни ластичната мрежа , че случайно жена ми може да надникне тук . Проблема го реших елементарно : На дъното под дунапрена подложих една ламарина неръждавейка , 1мм. Седалката е почти толкова мека , колкото и другата ( здравата) . А и по-надеждна
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз махнах гумата но оставих теловете отпред и одзад,на тях закачих няколко ластика-от тези дето са с куки в краищата и проблема се реши много бързо.Не препоръчвам пружини,те ще скъсат дунапрена рано или късно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X