Здравейте ! Имам един несвойствен проблем .Основата на седалката отдолу е една гума с мрежичка по средата .проблема е че се къса за втори път през последните два месеца .Ако някой е миал такъв проблем да сподели как го е решил .Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със седалка на Фронтера А
Свий
X
-
От: Проблем със седалка на Фронтера А
Вариант 1 - сменяш седалката със здрава (примерно с лява от някоя англичанка)
Вариант 2 - разглобяваш седалката и сменяш "ластика" с подходящ здрав плат.
Второто е по-трудоемко и резултатът е несигурен."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
-
Аз пък разкарах гумата ,че се беше скъсала много и напъхах отдолу две парчета ламиниран паркет 7 мм.Една идея по твърдо е ама аз съм над 100 кила.Ако си по лек сложи ламинат от 6 мм.стават вече пет години откакто я карам така.Единственото което може да ме накара да си сменя седалката е, че вече се прокъса тапицерията.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Това ми беше попаднало преди време докато търсех информация за този проблем - http://i158.photobucket.com/albums/t...0_16030001.jpg'95 Opel Frontera A 2.0 КБ
Коментар
-
И аз го имах този проблем . Няма да казвам по каква причина се продъни ластичната мрежа , че случайно жена ми може да надникне тук . Проблема го реших елементарно : На дъното под дунапрена подложих една ламарина неръждавейка , 1мм. Седалката е почти толкова мека , колкото и другата ( здравата) . А и по-надежднаТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Аз махнах гумата но оставих теловете отпред и одзад,на тях закачих няколко ластика-от тези дето са с куки в краищата и проблема се реши много бързо.Не препоръчвам пружини,те ще скъсат дунапрена рано или късно!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар