Някой да се е сблъсквал с нещо подобно? В движение колата придърпва за момент след което обортомера показва "0" и светва чека,като колата не загасва само ниските обороти стават нестабилни.При форсиране чека угасва и колата заработва нормално до следващия път.До момента ми го прави само на загрял мотор на студено си работи нормално.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нестабилни ниски обороти и светване на ЧЕК при Фронтера Б 2.2 DTI
Свий
X
-
От: Нестабилни ниски обороти и светване на ЧЕК при Фронтера Б 2.2 DTI
самодиагностика не, отиди да я закачат на компютър. Грешката ще стане ясна щом светва чека.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
Коментар
-
Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениесамодиагностика не, отиди да я закачат на компютър. Грешката ще стане ясна щом светва чека.
ВСИЧКО се разбира с кламера, ако не му разбираш е нормално да даваш такива акъли.
Коментар
-
До колкото знам на фонтера Б не става с кламера.Не съм сигурен, че след като компа си чисти сам грешката е записана.Мисля да я оставя да стане постоянна и тогава да вида каква е.Ако не съм прав някой който е по запознат с електрониката да каже дали е така. До преди малко чистих контакти на релета и предпазители утре сутрин ще видя дали има ефект.Последно редактирано от falkongp; 09-08-12, 20:21.OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
Polaris Sportsman 800 EFI
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЗащо не, за да дава излишни пари ли?
ВСИЧКО се разбира с кламера, ако не му разбираш е нормално да даваш такива акъли.
Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
Коментар
-
Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеКолега, имаш доста хаплив език (пръсти) , направи си труда поне, да разбереш какви съвети даваш и след това ги раздавай на аванта. Щото после някой като мен, ще оправя поразии направени от съветници като теб...
Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка.няма да стане с кламера със сигурност, трябва си OBDII четец.
На мен ми намирисва като на кнок сензор.no signature no problems
Коментар
-
Аз си мисля за датчика на коляновия вал , но диагностиката ще изпее.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
Коментар
-
Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеКолега, имаш доста хаплив език (пръсти) , направи си труда поне, да разбереш какви съвети даваш и след това ги раздавай на аванта. Щото после някой като мен, ще оправя поразии направени от съветници като теб...
Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка.
Няма как при второто поколение да са го спестили, помисли.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНа Фронтера А да има самодиагносъика, а на Б да няма, при положение, че са все с Bosh Motronic 5.1?
Няма как при второто поколение да са го спестили, помисли.Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнениеЕми според тази тема ( пост 128 ), няма!
Коментар
-
За момента след снощното почистване на всички възможни релета под капака днес чека не ми е светвал и колата се държи нормално.Проблема е че ако е от там не знам кое точно се бъзикаOPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
Polaris Sportsman 800 EFI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар