Някой да се е сблъсквал с нещо подобно? В движение колата придърпва за момент след което обортомера показва "0" и светва чека,като колата не загасва само ниските обороти стават нестабилни.При форсиране чека угасва и колата заработва нормално до следващия път.До момента ми го прави само на загрял мотор на студено си работи нормално.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Нестабилни ниски обороти и светване на ЧЕК при Фронтера Б 2.2 DTI

Свий

X
- 

От: Нестабилни ниски обороти и светване на ЧЕК при Фронтера Б 2.2 DTI

самодиагностика не, отиди да я закачат на компютър. Грешката ще стане ясна щом светва чека.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
 Коментар
- 

Защо не, за да дава излишни пари ли?Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениесамодиагностика не, отиди да я закачат на компютър. Грешката ще стане ясна щом светва чека.
 ВСИЧКО се разбира с кламера, ако не му разбираш е нормално да даваш такива акъли.
 Коментар
- 

До колкото знам на фонтера Б не става с кламера.Не съм сигурен, че след като компа си чисти сам грешката е записана.Мисля да я оставя да стане постоянна и тогава да вида каква е.Ако не съм прав някой който е по запознат с електрониката да каже дали е така. До преди малко чистих контакти на релета и предпазители утре сутрин ще видя дали има ефект.Последно редактирано от falkongp; 09-08-12, 21:21.OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
 Polaris Sportsman 800 EFI
 Коментар
- 

Колега, имаш доста хаплив език (пръсти) , направи си труда поне, да разбереш какви съвети даваш и след това ги раздавай на аванта. Щото после някой като мен, ще оправя поразии направени от съветници като теб...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЗащо не, за да дава излишни пари ли?
 ВСИЧКО се разбира с кламера, ако не му разбираш е нормално да даваш такива акъли.

Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
 Коментар
- 

Прав си но то проблема идва от това че колегата не е казал за коя фронтера с кой мотор става дума, иначе ако на 2.2 дти-то бодне кламера най-малкото ще избухне компа.Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеКолега, имаш доста хаплив език (пръсти) , направи си труда поне, да разбереш какви съвети даваш и след това ги раздавай на аванта. Щото после някой като мен, ще оправя поразии направени от съветници като теб...

Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка. няма да стане с кламера със сигурност, трябва си OBDII четец. няма да стане с кламера със сигурност, трябва си OBDII четец.
 На мен ми намирисва като на кнок сензор.no signature no problems
 Коментар
- 

Аз си мисля за датчика на коляновия вал , но диагностиката ще изпее.Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732
 Коментар
- 

На Фронтера А да има самодиагносъика, а на Б да няма, при положение, че са все с Bosh Motronic 5.1?Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеКолега, имаш доста хаплив език (пръсти) , направи си труда поне, да разбереш какви съвети даваш и след това ги раздавай на аванта. Щото после някой като мен, ще оправя поразии направени от съветници като теб...

Колега falkongp, светне ли лампата "check engine" означава, че е записала грешка.
 Няма как при второто поколение да са го спестили, помисли.
 Коментар
- 

Еми според тази тема ( пост 128 ), няма!Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеНа Фронтера А да има самодиагносъика, а на Б да няма, при положение, че са все с Bosh Motronic 5.1?
 Няма как при второто поколение да са го спестили, помисли.Казано е:
 -"Обичай ближния",
 щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
 Коментар
- 

Ок, моя грешка, извинения към колегата.Първоначално публикуван от alex_serviz Преглед на мнениеЕми според тази тема ( пост 128 ), няма!
 Коментар
- 

За момента след снощното почистване на всички възможни релета под капака днес чека не ми е светвал и колата се държи нормално.Проблема е че ако е от там не знам кое точно се бъзикаOPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
 Polaris Sportsman 800 EFI
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар