вчера смених гумички на горната помпа на съединителя. интересува ме трябва ли да се регулира някъде хода на педала или на вилката на помпата. а дали има откъде да се регулира хода на аксиалния лагер, демек при износване на съединителя да се обира разстоянието. питам, поневе след смяната влизат доста по-добре скоростите, но на моменти искат по- голямо усилие, за да се изключат.
забелязах също, че имам теч от кутията на хидравликата горе където влиза пръта на волана-там семерина ли има и ако не е от там, от къде мове да е теча? в хидравликата има ли некви специални изисквания за маслото или става всяко хидравлично?
и последен въпрос за днес- нчква схема с пробките за точене и доливане на ск кутич,раздатка и диференциалите да се намира на някой под ръка.
мерси предварително.
забелязах също, че имам теч от кутията на хидравликата горе където влиза пръта на волана-там семерина ли има и ако не е от там, от къде мове да е теча? в хидравликата има ли некви специални изисквания за маслото или става всяко хидравлично?
и последен въпрос за днес- нчква схема с пробките за точене и доливане на ск кутич,раздатка и диференциалите да се намира на някой под ръка.
мерси предварително.
Коментар