Здравейте,имам един въпрос дано да мога да обясня така.Проблема е ,че като е отпуснат съединителя имам едно тракане което се чува в камбаната на СК,като натисна съединителя тракането спира.Това говори за лагери,обаче като включа климатика тракането се усилва много и пак така си трака в камбаната и като натисна съединителя спира.Мисля си,че ако са лагери ще трака еднакво с и без климатик?Някой ако може да даде акъл,че отварянето ще си е сума така и така ще се отваря ще сменя и съединителя а и лагерите на първичният вал ако са и те ще трябва да се купуват.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скоростна кутия или аксиален лагер Фронтера Б X22SE дълга база 2000г.
Свий
X
-
От: Скоростна кутия или аксиален лагер Фронтера Б X22SE дълга база 2000г.
Първоначално публикуван от mita4eto1977 Преглед на мнениеЗдравейте,имам един въпрос дано да мога да обясня така.Проблема е ,че като е отпуснат съединителя имам едно тракане което се чува в камбаната на СК,като натисна съединителя тракането спира.Това говори за лагери,обаче като включа климатика тракането се усилва много и пак така си трака в камбаната и като натисна съединителя спира.Мисля си,че ако са лагери ще трака еднакво с и без климатик?Някой ако може да даде акъл,че отварянето ще си е сума така и така ще се отваря ще сменя и съединителя а и лагерите на първичният вал ако са и те ще трябва да се купуват.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
-
Tова по никъкъв начин не ми звучи като аксиален лагер.Дай повече подробности.При потегляне,при по-рязко потегляне,при рязко подаване на газ,при рязко отнемане на газта.Тоест всякакви опити да стресираш кутията и съедидителя.Ако вс е наред оглеждай се към мотора..."The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнениеTова по никъкъв начин не ми звучи като аксиален лагер.Дай повече подробности.При потегляне,при по-рязко потегляне,при рязко подаване на газ,при рязко отнемане на газта.Тоест всякакви опити да стресираш кутията и съедидителя.Ако вс е наред оглеждай се към мотора...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеПо-скоро самата вилка. Някъде имаше тема по въпроса.,ако има и решение на проблема ще е идеално.Обаче ако е от вилката защо не трака в момента в който ходих да слушам?
Коментар
-
Днес имаше голямо умуване и слушане без особен резултат,мненията са от феродо през целия възел до лагери на първичният вал.В събота свалям и ще го мисля само не се сещам как да проверя лагерите на първичният вал при свалена кутия.
Коментар
-
Пални я със свалена кутия.Няма да избяга мотора,нали.Па повикай някого,който е виждал кутия.Когато е свалена е по-видно кво става.И споделяй-все някой ще се отзове!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Що,може и на скорост!
П.П.Извинявам се,ама не се стърпях!
П.П.Когато не можем да помогнем,поне да не пълним с плява темата на колегата!Последно редактирано от KOLEV G; 11-06-12, 21:58.ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
Grand Cherokee 2.7
GSM 0888148630
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеА стартера ще го стиска здраво с две ръце докато върти.Помисли си как заработват на стойката.Да им не слагаме "кутии"
Последно редактирано от jeko47; 12-06-12, 01:57.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Верно,бе Колев (па и Калин)Що ли "плевите".Стартерът е в упор с блока,а не с ...Ша пали и без кутиА.Щайгата е видял малко повече от вас и има нещо предвид.И темата беше за нек'ви лагери,а не за плева. Менкъм:Който може-прави го.Който не може-само дава акъл!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Малко е прашлясала таьи тема , но за да не пиша нова тъй като , моят шум е абсолютно същия , можеш ли да кажеш какво излезе , че да се приготвя преди да отида на майстор!?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар